torsdag 10 december 2009

Nu är delar av fläsket vidbränt...

...fick en liten röst från grabben ett par trappor upp. Han berättar att Alfred Nobel snurrar som en gräddvisp där upp i det blå. En president för ett land som har fingrar med i världens alla krig har fått hans fredspris. Detta är inte sant! Hur ända in i himmelsången kan en jury utse Uthuset, förlåt Baracken Obama till årets fredspristagare. Det var ett stort skämt när palestinas skakiga ledare, Arrafat fick det och nu får USA:s president ta emot checken. Ställningen för den kommité som verar sakna all känsla för fred och rättfärdighet står nu på ruta ett igen. Ställningen i matchen är nu 1-1 mellan araberna och jänkarna. Europas ledande män lär aldrig få stoppa nosen i prinsessan Madelenes dekoltage, eller kyssa Vickan på högerkardan för de är på tok för mesiga. Nej det skall till krigiska damer och herrar för att få ett fredspris...
Tack och lov så är det Norge som står för spektaklet så vi slipper röra i den dyngan också. Det räcker med mångmilionärerna i de andra kategorierna.

Pigg som en nyplockad näktergal, kryper nu pappa B ner under täcket i "upp och ner" sängen.
Lev väl och passa er för dolda sanningar hos Tradera.
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har väl hört "on du har gått ut i skiten (dyngan) se för fan till att åtminstone stå still".
Å du varför hoppa på stackars Obama… den förste svarta president som US har haft, han gör ju sitt bästa för att vara alla till lags.
Nä ge fredspriset till överste Muammar al-Qadhdhafi också så kanske det blir lite lugn och ro i välden

pappa B sa...

Ja, det är synd om Obama. Att han är svart kan han ju inte rå för. Att han blev vald till president för USA kan han inte heller rå för. Och att han fått Nobels Fredspris kan han absolut inte rå för. Det var taskigt av mig att hoppa på honom, det kan han inte heller rå för. Man kanske borde slänga upp honom i trädet igen ?

Anonym sa...

Om du bara visste….
Du skall bara veta vad jag vet som inte du vet och som du aldrig kommer att få veta att jag vet "om dig" talar bara om detta så att du vet, men om du mot all förmodan skulle tro dig veta att jag vet så kan du inte veta säkert att jag vet i alla fall.
En som VET allt "om dig".

pappa B sa...

Känns skönt att veta
kram