torsdag 10 december 2009

Tystnad....kameran går!

Idag var det filmning som gällde, eller rättare sagt statistande. Sista tagningen av långfilmen "Djävla pojkar" (arbetsnamn) och nu är det bara slutklippandet och redigeringen kvar. Teamet bakom filmen hoppas att den skall vara ute på biograferna redan till nästa höst. Snabbt jobbat med andra ord.....kort paus mellan tagningarna och vi statister hinner sträcka lite på benen. Tempot är högt men organiserat. Detta en av de bättre inspelningarna jag deltagit i. Heder åt den unga uppsättningen både bakom och framför kameran. Glada och positiva miner gör det lätt att vänta mellan tagningarna. Den här gången tog det hela bara 3 timmar.
..kamerateamet klart för skott. det är många bitar som skall klaffa innan kameran går. Snabba omställningar är vardagsmat för de här killarna
...slut putsen av sminkösen. Pudervippan används flitigt och här får några av skådespelarna näsan pudrad innan tagning. Det unga teamet visade än en gång mycket hög proffisionell klass på sitt arbete. Här är bara att grattulera. A-fotografen Ralph har tagit plats bakom kameran.

Kvinnan och "Skogarnas Konung" skall ut på jeansjakt i kväll så jag får slåss ensam med "Prinsessan" Då vet ni vad jag sysslar med så om det blir några fler rader här på bloggen det låter jag vara osagt.
Ha det tills vidare i alla fall
pappa B
Skicka en kommentar