lördag 5 december 2009

Skippa "gubbarna" och släpp in juniorerna...

Må vara att Ferry släpper, Bergman vilar under sista varvet då han redan sett att loppet är kört, men hur i helvete kan man ställa upp med Jörgen Brink som ALDRIG gjort ett bra lopp?????
Kolla den unga Fredrik Lindström och Magnus Jonsson. Det är självklart att de skall åka stafetten i morgon Jonsson på första, Bergman på andra, Lindström på tredje och så Ferry, pigg och kry efter natten tar sista sträckan. Då, möjligtvis då kan vi komma bland de 10 bästa i stafetten.
Damerna kommer på pallen, tyvärr inte högst upp Då både Helen och ACO säkert har sina två lopp i benen. De andra två måste göra underverk, vilket inte kommer att ske, men man skall ju aldrig säga aldrig. Våra två toppåkare får än en gång göra grovgörat och jag tror att det kommer att räcka till en bronspeng efter Norge och Tyskland, som måste vakna till nu om de inte skall bli utan både Mercedesbilar och Jaegermaister.
Bamsekram till lilla frk. Falk från Ulricehamn som sopade mattan med hela världseliten i damernas sprint bland längdåkarna. Strul och trassel knockade de svenska herrarna och det är bara att komma igen. De som finns på banan kan ju passa på att plocka + poäng nu när Jönsson vilar ljumskarna vid sidan av spåren.

Konfortabel vinst efter uselt spel i den första halvleken presterade våra svenska handbollsdamer då de vann över de solbrända knubbisarna från Kongo i VM-handbollens öppningsmatch nere i Kina.. Mot Brasilien måste man vara på tå redan från start för annars skiter det sig och årets VM-saga är ett minne blott. Märk väl att brasilianskorna tvålade till Frankrike som tillhör de fem bästa nationerna i världen. Sug på den ni!
Jag laddar för en ny dag framför TV:n i morgon, men först skall spelbolaget "Sjöhästen" kamma hem en V75 på travet nere i Halmstad.
Nästa vecka skall jag följa med Teros tips så att jag förbättrar julkassan en aning.
Må så in i helskotta bra
pappa B
Skicka en kommentar