fredag 11 december 2009

Travexpert och massör, vilken kombination?


Nu kan onda ryggar, trötta axlar och svullna ben får hjälp uppe på det mycket vackra gymmet, Life i Nol. I ett av rummen huserar Tero, mannen som under några år har varit den travexpert som haft flest rätta DD (Dagens Dubbel)i Sverige. I grunden är han utbildad diplomerad massör och nu kommer han att ha sin praktik i de nya lokalerna uppe i Nol.
Med starka nypor och finsk SISU kommer han att ta hand om onda och stela kroppar i och runt Ale kommun. På bilden är det lilla Bella som får ordning på en ömmande axel.
..vill du chansa på att förstärka julkassan så kanske du hinner få lite bra tips av Tero. Du får väl klicka på bilden och höra vad han har att visa dig.
Nu skall pappa B ta sig en riktigt rejäl wirre, slå sig ner framför TV:n tillsammans med "Skogarnas Konung". Kvinnan rumlar runt på restaurang på annan ort och "Prinsessan" nattar över hos en kompis. Vi är med andra ord ensamma och kan söla i oss hur mycket godis, julmust och nötter som vi bara orkar.
Skål mina vänner och skulle jag glömma bort det så passar jag på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
pappa B

3 kommentarer:

Suzan sa...

skål!
Hoppas virren smakar o att du får en trevlig helg!

Anonym sa...

Hej
Satte in Din rad på spelbutiken men 7an i första loppet hade blivit struken LOL kanske den är på väg till karlgrens För tävlingens skulll satte Jag in en arry Boy för 100 får se vem som träffar mest

Olle

pappa B sa...

Ja får du inte mer på Harry B för en 100-lapp då är det illa. Dessvärre blev det ju inte utdelning på varken 5 eller 6 rätt den här gången och 7:orna fick endast 305 riksdaler. Tyvärr missade jag en 7:a på grund av att en av mina spikar, nr 4 i fjärde loppet kroknade totalt.
Vågar du vara med på nästa veckas "Guldpeng"?