söndag 10 januari 2010

Det är fint att drömma...men sen då?

..det är klart att drömmen om den stora vinsten finns där någonstans bak i skallen. Sen att den inte visar sig vara sann, det är smällar man får ta. Jag vet inte hur många rätt jag fick på "Guldtian" men det blev nog inte fler än två i alla fall. I kväll satt jag och funderade över några av alla de vackra flickor som passerat framför min kamera. En av dem, lilla frk. Johansson dyker upp då och då i mina tankar. Hennes familj är lika fantastisk som hon. Vacker så det skriker om det, smart och en djävul på att skjuta pistol! Är hon gift med stora barn idag, var bor hon och vad jobbar hon med? Ibland är jag mycket ilsken på mig själv för att jag inte har hållit kontakten med fler av tjejerna. Fast vad tusan skall de med en lönnfet, ålderstigen gubbes ord och närvaro till. Nej...det är nog bra som det är i alla fall. Nu kryper jag ner bredvid gumman min och fäller locken i ett par timmar. Vi synea och höres senare idag.
pappa B

6 kommentarer:

Synnøve. sa...

Hej du.
Du kan väl försöka finna henne via facebook.
Förstår att det är skoj att följa de man fotat.

Hoppas att det är bra annars.
Här är det kallt fan ännu... 30 minus...
Så jag håller mig inne.
Sköt om dig.
Kram Synnöve.

pappa B sa...

Min lilla norska, håll nästippen bakom gardinen och gå inte ut och frys i onödan. Jag och "Skogarnas Konung" laddar nu för DM i pimpelfiske nästa söndag.

Anonym sa...

Hallå där Pappa B...
Jaså..du undrar vad det blivit av Annelie J..? Jag vet..! Men det är inget jag vill skriva om offentligt på nån blogg av sekretessskäl. Däremot så stöter jag ihop med henne med jämna mellanrum här hemma i E-tuna. Är du fortfarande intresserad så får du väl logga in dig på Skype eller skicka ett mail så ska jag berätt mer.
Ha det gott...BULLIS

pappa B sa...

Ser man på, min gamle vapendragare han har koll på gubbens qvinnor. Tack för det. Givetvis kommer jag att höra av mig och skulle du springa på tösabiten så bit henne i näsan och hälsa från mig. Har min burk hos datadoktorn så jag har inte Skype on line, men det löser sig snart.

Anonym sa...

Jodu Pappa B..
Du vet inte vad den gamle gubben har i sin koffert du..!?
Han har stenkoll på mycket han..
Vet inte riktigt när nästa tillfälle blir att jag träffar på henne igen, men det vore kul att sätta den här bilden under näsan på henne då hon checkar in.. Vad snopen hon skulle bli då. Så skicka den gärna till mig som en jpegfil så jag kan skriva ut den och lämna den till henne.

Din vän Bullis..

pappa B sa...

Hon har redan så många bilder. Men du får väldigt gärna be henne kika in på bloggen ävn hennes mamma och pappa.
Jag har inte din mailadress min vän men du får väldigt gärna maila hennes adress/tel nr- om du har detta Vet inte om hon har samma kille som tidigare.
pappa B
bernt.ojohan@hotmail.com