tisdag 5 januari 2010

Katt- och myggfritt, tack och lov...

En helt fantastisk dag för "Skogarnas Konung" och mig. Visserligen blev herrarna utan fisk för napp och bortsliten pirk räknas inte och kan dessutom ej läggas i stekpannan. Men med storfiskare i sällskapet så var det bara vi två som hade varit tvugna att visa snoppen för katten. Tack och lov fanns det ingen katt ute denna bistra Trettondagsafton. Minus 7,4 grader gjorde dessutom att det var myggfritt ute. Med röda näsor och glatt humör borrades och dracks det kaffe och med stela fingrar försökte "Skogarnas Konung" få fyr på elden. Vilda djur contra tamdjur kan ibland sätta griller i huvudet på förbipasserande stadsbor. - Titta sade Ingvar till Willy när de skulle till att parkera bilen. -Har du kameran med dig? Det kommer tre älgar därborta, han pekade mot skogsbrynet. Vad det var kommer att förbli en hemlighet så länge inte Willy skvallrar. Jag och "Skogarnas Konung", fårskallar som vi är, säger inte ett smack. Ett litet bildspel, dagen till ära men först vill jag visa den verkliga fiskegentlemannen Ingvar Andersson. När kamraten Willy kom in till den sprakande elden för att få en kopp blåbärsoppa så visade han stolt upp sin fångst. En abborre runt 9 cm. Gentlemannen, som ni klart kan se på bilden, slängde av sig toppluvan, gick upp i enskild ställning och bugade vördsamt mot både den fångade fisken och kamraten från Värmlands djupa skogar. Så skall det se ut. Var så goda här kommer lite fler bilder och sång av näktergalen från Rannebergen.
pappa B

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej,

Jag är intresserad av att köpa ett blogginlägg på din blogg. Inlägget kommer innehålla en liten paragraf med några enstaka länkar till vårt poker community. Hör av dig om du är intresserad till: seotjanst@gmail.com

Hälsningar,
Henrik

pappa B sa...

Man skall aldrig säga nej innan man vbet vad det handlar om och som erfarenheten säger -Fega grabbar får aldrig puss vackra flickor. Jag rullar iväg ett mail och kollar. Skulle ni i framtiden se lite pokerlir så spela på, då är det seriöst.
PS: Passa dig nu Blondin-Bella! Och ni andra modeorakel, nu kommer pappa B