söndag 31 januari 2010

Kritskogen i Rügen...

..har letat efter gamla bilder på två värmlänningar och då dök det ju upp massor av gamla skott som man glömt sedan många år tillbaka. Hittade den här bilden på kritskogen i Rügen. Havets fuktiga vindar drev med sig krita från klipporna och färgade skogen vit. Vackert, men jag vet inte om det var så nyttigt för skogen?
Tack och lov så vann Hasse och inte fega fisen Jimmy, finalen i Robinsson. Skrällen kom ju igår kväll då Agneta Sjödin plockades bort från Let´s Dance och jag ger mig fan på att det fuskas väldigt mycket i tävlingen. Varför redovisas inte alla telefonröster. Birro som stapplar sig fram som ett UFO och lönnfete Rhabi, självgod typ och snickaren Willy som är charmig och rolig men knappt får en endaste poäng av juryn, de dansar vidare. Nej jag skulle önska att de visade alla telefonröster "side by side" med juryns röster.
..en här är inte så dum när det är ljust ute. Men när mörkret sänker sig och pappa B skall krypa under täcket fram på småtimmarna då sprider den ett ilsket sken rakt i nyllet på mig. Har funderat på att fimpa den en kväll med luftgeväret, vi får väl se. Persienner och rullgardin? Nä..vi kör för öppen ridå, kvinnan och jag.
pappa B
Skicka en kommentar