söndag 7 februari 2010

Tre trevliga tankar....

Norge...världens vackraste land, snälla goa människor och idag huvudet högre an alla skitviktiga svenskar...
..frukt, som påminner om politiker. Detta är Göran Persson upp i dagen. Påminner om baksidan på en människa med stora problem att laxera...
..vår vackra skärgård (fast Stockholms är vackrare) och tanken på att det snart kommer en sommar med skrikande ungar och saltstänk. I år blir det ingen lång semester på annan ort. I år skall vi spendera vår lediga tid nere i vår villavagn i Olofsbo...
Sov gott mina vänner, eller ni sover givetvis redan. det är bara nattugglan pappa B som är vaken. Och ändå är jag uppe före er i morgon, idag rättare sagt.
Kram på er
pappa B

3 kommentarer:

Erika sa...

En alldeles utmärkt bra liknelser du gjort där. Ha ha ha

Tror du inte G Persson skulle bli ledsen i ansiktet om han såg denna jämförelser? Synd om våra avdankade politikergubbar, där dem idag sitter feta och trinda på ålderns höst och plira med ögonen och tänker som så...gott med alla pengar i madrassen. :) Ironin kröp fram lite nu.

Tänk om vi hade bara en bråkdel av deras inkomst. Vilka lättförtjänta pengar. Är väl ingen konst att prata en massa skit rakt ut i tv-rutan, eller på ett torg somewhere in the country. Hmm.

Du kunde väl låtsas i fantasiernas värld, att du tog en riktigt stor bit av "Systerkakan" du vet då blir omfånget inte större. :)

Kan tala om att den var verkligen god. Egentligen förstår jag inte varför den heter Butterkaka idag som idag är. Det ska inte bytas namn på sådant man burit med sig sedan barndomen. Men allt ska ändras för att låta bättre, det kanske lät för bonnigt. :)

Vink denna grådisiga Söndag.

Synnøve. sa...

Ja Norge är vackert. Säger jag som bor där.
Men det vore nog ännu bättre om de som sitter på Stortingen verkligen förstod det och la ner lite pengar på att göra vägar, sjukvård, skola och äldreomsorg i standar med vår rikedom.
Tyvärr så kommer den rikedommen inte oss vanliga dödliga till glädje.Vilket märks på allt det offentliga.
Inte får vi ordentliga vägar. Heller inte en bra järnväg.
Så vad sjutton ska vi ha alla dessa oljepengar till?

Kan väl säga att Sverige fick en möjlighet att köpa in sig i oljeäventyret när det startade för hundra? år sen. Men den svenska regeringen sa som bekant nej.

Skärgården i Sverige är vacker. Som östgöte gillar jag ju helst den östgötska skärgården då. Den är vackrast för mig.

Dina bilder gillar jag.
Liknelsen med apelsinen och Göran var bra. Vi hade ju en fot en gång med hihi....

Ha en flotters söndag.
Kramen Synnöve.

pappa B sa...

Mina damer jag blir rörd av lycka över att ni varken katar tomater eller ägg på mig. Istället blir jag bjuden på en stor bit (fantasin) av Erikas Systerkaka (Butterkaka existerar inte för mig) Den kärring som döpt om kakan var nog butter.
VAr rädda om er, lev livet, dansa och sjung, tag er en liten rackabajsare innan ni kryper ner så går det lättare att kravla sig upp när klockan ylar i arla morgonstund.
Kramar till er bägge två.