söndag 7 februari 2010

Vlken soppa!

...slog mig ner för att kolla reprisen av Melodifestivalen. Vilket slöseri med pengar, människor och tid. Hollywoodtönt som försöker prata norrländska och bidrag som avlöser varandra i att vara dåliga. Jag tyckte faktiskt att tanten som serverades en tunnbrödsrulle med två korvar och ett halvt vinglas Pucko på en fejkad fransk Bistro var roligast.
Jenny Silver såg ut som om hon trillar ner från Kn. Zoom i sin fjantkostym. Om hon försökte plagiera Lady Gaga så blev det en flopp. Bäst var grabben i silverblazer, Måns Zelmelöv(f)?
Nej plocka in Patrik Sjöberg och Thomas Johansson som programvärdar. Skall det fjantas så gör det ordentligt. Kalla hem Ludmila Engqvist som internationell speaker till nästa år, hon går i gång på en Treo nu för tiden och gå tillbaka till ruta 1. In med PH, Carola, Ugglan och Vikingarna så det blir lite tryck på föreställningen. Eller det bästa, lägg ner skiten och sänd pengarna till Haiti!
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Ser ut att vara 20 KV ledningen från Porjus kraftstation till Ligga

Olle

pappa B sa...

Inte en siffra rätt Olle. De här trådarna går över vägen uppe vid Gunilse här nere i nordost.

Synnøve. sa...

Tänk att jag håller med dig. Ser inte MGP varken här eller den svenska.
Gillar inte sättet det görs på.
Tacka vet hur det var förr.
Då kunde man se den och då var det skoj.

Kramen från huset vid sjön.

Äldsta sa...

hejsan, håller med dig...fattar inte varför vi har alla dessa jippon som kostar så mycket pengar då vi har så många fattiga i landet som vi kan hjälpa istället *suck*

Anonym sa...

När Yngve Walter spelade munspel och sjöng efter några huttar, då var det tryck. Järnberg