måndag 29 mars 2010

Nu har Greven fått eld i gabardinbyxorna!

...arg som ett mördarbi förkunnade den blåblodige Vilgoth von Axelklaff att jag min bonddräng var totalt obegåvad som inte visste att fjantandet med prinsen från Ockelbo inte härstammade från Hälsingland utan Gästrikland. Gubben har givetvis rätt och jag får elda upp kepsen som straff. Mocka hästskit och studera svensk atlas tyckte han vore ett lämpligt sommarjobb på hans gods. Givetvis helt utan betalning. Bäst att skyndsamt rätta till misstaget. Ockelbo och larvet för prinsen, en överklass grabb, som ingen brydde sig om innan han började kuckelura med Vickan. Han hissas nu till skyarna och till alla som undrar och via mig har fått fel uppfattning om var någonstans i landet Ockelbo ligger så är det i Gästrikland och inte i Hälsingland. I och för sig föll en sten från mitt hjärta då greven uppagade mina okunskaper i svensk geografi då jag alltid haft ett varmt hjärta för flåbusarna i Hälsingland.

"Länsman" har klippt sig och ser nu mer folklik ut. Även om jag vid första anblicken trodde att han fallit i trappan. Hans lilla docka och jag fikade ihop idag. Fick även träffa hans lillasyster och det är med mycket stor förvåning jag upptäcker att likheten mellan de två saknas totalt. Den här lilla systern var både söt och trevlig.
"Skogarnas Konung" är sjuk, förkyld med kraftig hosta ställer till det och det får vara ryggläge så han är pigg när havsöringsfisket börjar till påsk. "Prinsessan" är hemma för hon är rädd för sina lärare uppe i Vättleskolan. Vi skall kolla en ny skola i kväll och finns det plats där så byter vi direkt. Kompetensen både hos skolledning och personal är lika med 0 då det gäller utförandet av studier och elevernas allmänna trevnad i Vättleskolan. Ett solklart fall för skolinspektionen och jag är beredd att nypa till så klockorna stannar i Peru för att få till en bättre skolgång för de unga i Angered med omnejd. Även skolpolitikerna här i Nordost borde ställas till svars för att eleverna mår dåligt. Men de kommer förmodligen från samma kultur som de som bråkar och tar deras parti. Här är vi svenskar i minoritet och skall bara hålla käften, betala och se lyckliga ut. Skit ner er, det kommer jag aldrig att göra.
pappa B
Skicka en kommentar