torsdag 1 april 2010

Havsöringspremiären avklarad..


Blåst och kyla avskräcker inte tre vikingar från att stappla ut på klipporna för att försöka lure en av havets silverglänsande öringar. MacMyra, "Skogarnas Konung" och pappa B begav sig ut till Marstrand klockan 08.00 idag. Ingen vind, halvskaplig remperatur och till och med en stunds skolsken innan det slog om och kalla vindar ökade i styrka. MacMyra tvingades lägga av med flugfiskandet och fick även han gå över till spinn. Inte en fisk fick vi med oss hem men vi kunde trösta oss med att även fiskhandlaren i Kungälv saknade havsöring så ingen skada var skedd...
Däremot försökte sig "Mannen i lodenrocken" på med en fuling- Först ringde han mig och berättade att man elade ut havsöringsdrag i små plastaskar på bensinstationen i Ytterby! Sen berättade han samma sak för MacMyra och var väldigt angelägen om att vi skulle få med oss ett drag till honom själv också. Detta med att det var så viktigt att han skulle få ett drag gjorde att MacMyra drog åt sig öronen och plötsligt trillade poletterna ner. -DET ÄR DEN 1 APRIL!!! Men tji, där sket du dig på tummen, vi gick inte på blåsningen. Kanske vi gjort det om du inte varit så angelägen att få ett själv.
pappa B

1 kommentar:

Synnøve. sa...

Så då är alltså premieren avklarad.
Synd det inte blev någon fisk.

Kul aprilskämt, men ibland är man lite för ivrig så då går inte någon på skämten hihi....

Här blir det nu en lugn påsk. Blir ett glas whiskey till fikat i eftermiddag. Kör med en svensk sort. Macmyra. Det är god whiskey det.

Ha nu en helt fabelaktig påsk og så håper jag att våren har ankommit dina hemmtrakter.
Gul påskkram Synnöve.