tisdag 23 mars 2010

Nya friska tag och snön försvinner!

Här är starten på dagen. Ett halvt paket bacon, ett ägg och en klick bearnaise och två glas kranvatten. Sen mår man som en postbox i Nigeria. Regnet strilar tätt utanför lägenheten och det var jobbigt att gå till skolan. "Prinsessan" ligger hemma idag.
Det är konstigt det här med våren, regnet och snön som smälter. Ett av de gamla ordspråken säger ju att det som göms i snö, kommer fram i tö. Sanning! För bland all skit som dyker upp så poppar även en massa miljöpartister fram. Under den kalla perioden har de suttit tysta och huttrat i den lilla fjärrvärme och kärnkraftsenergi vi haft igång. Knäpptysta! Nu är man på G igen när snön börjar glida undan.
När valet närmar sig så gör man som så många andra gjort under åren. Man gapar och skriker om än det ena än det andra. Sen, när det närmar sig den stora dagen, ja då backar man och fäöljer med strömmen för att inte tappa väljare. Språkröret Wetterstrand backar nu och kryper med röven före mot reservutgången då det gäller påskyndandet av kärnkraftsnedläggningen.

Sverige åt muslimerna!
Det är lika bra att överlämna hela den här sandlådan direkt. Varför skall vi hålla på att fjanta till höger och vänster. Politiskt spel under bältet på svenska folket. Vi gnäller lite men stänger igen brödintaget då det verkligen börjar hetta till. Vi vill inte vara rasister, nej då. Men bakom den stängda ytterdörren så vräker vi ur oss så att krukväxterna på fönsterhyllan vissnar. Sen smilar vi upp oss då vi kommer ut igen och skall köpa billiga grönsaker av Mohammed och hans kusiner på torget. Låt den muslimska falang som växer för varje dag ta hand om hela skiten. Förr eller senare (jag satsar på förr) så tar de över hela vårt samhälle i alla fall. Varför strula till det och kämpa emot, det är totalt meningslöst. Har inte du fattat det?
Bygg om de svenska kyrkorna till tempel. Slå upp ett hål i kyrktornet, där kan böneutroparen få plats och förkunna sina budskap, morgon middag och kväll eller hur många gånger det nu skall ropas ut. I våra kyrkor sitter det oftast en kantor, en vaktmästare och svartrocken. Lite mer folk är det när någon satt sin sista potatis och bärs in eller när ett par ljuger för varandra, säger att de skall älska varandra i nöd och lust, pussas, föder barn, åker på konferens och skiljer sig.
Sveige åt muslimerna, det tycker jag är helt OK. Nu kör vi så det ryker och skulle det inte ryka så kör vi ändå. Jag skall ner och träffa en dam på stan.
pappa B
Skicka en kommentar