tisdag 6 april 2010

Amerikas lyckligaste man....

Kan ni tänka er, äntligen har Hr Anka blivit av med gåsen. Nu gapar den vätersuperoxidade och upplyftade, utslätade ex.ankan i TV. Det hon saknar mest är att få "pöka" ordentligt? Hon har tydligen inte fått göra detta under de senaste sju åren. Det tror fan det, ingen vill väl krypa på en plastmamsell, då väljer man hellre en uppblåsbar, mjuk sak än ett skånskt skelett. Speciellt trevligt tror jag inte det är när brösten plötsligt rullar runt kroppen och lägger sig på ryggen.
Men...vist fru Anka, tag dig upp till Pajala, där går det brunstiga halvfinnar som skulle sätta på dig med slak veke mot en vedtrav så att silikonet skulle skvätta runt kommunen. Sen, om du orkade, kunde du ju resa hem till skånska steppen och fortsätta kväka som den gås du är... Hur ända in i himlasvängen kan något TV-bolag betala för sådan soppa? Och hur i all fridens tid kan miljoner människor (mest kvinnor) sätta sig ner och se på skiten.
Nä, grattis Hr Anka, tag dig du en krogrunda och lev loppan nu är det både stillsamt och behagligare i huset ditt, det är jag säker på.
Tyvärr hittade jag inte bilden jag tagit, på en ung och stilig Hr Anka när han sjöng i Folkets Park i Alingås en gång i tiden då gräset var grönt och man vågade gå hem ensam i natten....
pappa B
Skicka en kommentar