onsdag 28 april 2010

...vackra flickor har jag gott om!

... var alla mina vackra flickor tagit vägen under årens lopp det vet i tusan. Förmodligen har det gift sig, fått barn, villa och Volvo. Ibland dyker någon upp nere på stan, kommer farande med utsträckta armar och så kramas vi en stund och de berättar om sina liv. Helt underbart roligt...
...alla de tjejer jag fotograferat under de 50 år jag jobbat som fotograf har samtliga varit mycket vackra, de har haft personlighet, varit ödmjuka och haft en stark ambition att göra något med sina liv. Detta plus att man är snäll och go gör dem ännu vackrare givetvis.
Här är en tjej som om hon hade velat, utan tvekan hade haft en given plats på en Cat Walk i London, Paris eller en scen i USA. Men...hon hade andra ambitioner med sitt liv...En otroligt vacker liten dam. ..10 cm högre och den här lilla H hade dansat med de stora elefanterna. En mycket duktig tjej, vacker och helt naturlig framför kameran.
Lika vacker, elegant och med massor av motor har den här lilla damen. Hon blev både vacker eldig kvinna och busig diskodrottning när det skulle vara så. Tyvär flyttade hon upp till skuggsidan i Stockholm och där försvann hon spårlöst. Både från mig och alla hennes beundrare, tyvärr. Kanske någon miljonär rövade bort henne, vad vet jag. :o)
pappa B
Skicka en kommentar