onsdag 28 april 2010

Varning för P-vakterna, numera cykelburna sådana!

... nu kommer det att bli åka av i Göteborg. Tidstudiemän/kvinnor har förmodligen arbetat med att effektivisera stadens P-vakter under en lång tid. En kostsam undersökning, där man plötsligt kom på den ljusa idén att man skulle utrusta P-vakterna med cyklar. Då hinner de längre på kortare tid och nu gäller det att hålla koll i backspegeln så man inte har en vrålcyklande P-vakt hängandes i kofångaren....
...dösnygga dojor på lika vacker flicka. Hon hade gärna får spendera några timmar med mig och min kamera. Det hade säkert blivit väldigt fina bilder.
Vackra Teja och hennes bedårande små damer på Grands Parfymeri nere i Grandpassagen satsar stenhårt på ekologiska produkter vid sidan av de stora märkerna. En av de stora -Biotherm- har redan tagit fram en produkt på den ekologiska marknaden och fler lär det bli. Här visar Teja upp tre olika produkter som alla är ekologiska med mycket bra pigment och bara hälsosamma ingredienser i.
Nu tänker jag djävlas lite med mina kompisar där hemma i norr. Jag skall lägga ut lite vackra tjejer. De brukar reta mig ibland för att jag jobbat så många år i den här branschen. Naturligtvis bygger detta på ren avundsjuka. Därför lägger jag ut några av "mina" vackra tjejer. Återkommer lite mer seriöst senare i kväll, vi kanske drar en repa till Tunisien, vem vet!
pappa B
Skicka en kommentar