torsdag 29 april 2010

Vem betalar?

Det kommer en strid ström av flyktingbarn in i landet. Vem är det som betalar deras resa hit? Om de saknar föräldrar eller anhöriga över huvudtaget, vem är det som köper biljetten?
Sug på den här, den är besk så det svider om det;
Det kommer en flyktingfamilj från Irak till Hjällbo. De har flytt från kriget där hemma. Efter ett år med SFI och alla andra instanser som skall vara med och hjälpa dem tillrätta så reser man plötsligt "hem" på semester? Hur fan kan detta tillåtas då de kommit hit på grund av att de varit förföljda eller försökt komma bort från kriget. Har myndigheterna i Irak fått reda på att familjen som stack till Sverige nu är på väg "hem" igen på semestar, så man gör ett par dagars uppehåll med skjutandet och trakaserandet så att familjens semester blir en fin återkomst? Sen återvänder de tillbaka till Hjälbo och barnen återgår till skolan för att mobba "Svennar" mamman åker in och läser svenska på SFI, en dag i veckan, medan pappa sitter på torget och leker med sitt radband. Så går livet sin gilla gång. Detta luktar värre än surströmming!

Dags att stoppa kärringarna i de röd/gröna. Att det snurrat betänkligt under vårhattarna på både Sahlin och Wetterstrand och även under hr kommunistchefens
baskermössa det har vi förstått en längre tid. Men nu har de absolut skitit i det gröna skåpet. Får de här tre igenom sitt miljöpaket då har inte många människor råd att köra bil i framtiden. Då kan man skrota alla trängselavgifter i storstäderna för ingen har råd att köra dit. Bilindustrin måste nu daska tumhandskarna i bordet och ge de här tre knäppgökarna på skallen. Tänk på mina vänner hemma i Porjus som måste ha bilen för att ta sig till Jokkmokk eller Gällivare, 10 mil varje dag.?
Här står en av tomtenissarna, västersvängens store man. Mina numera hädangångna gamla vänner, min pappa till exempel de snurrar som propellrar i sina trälådor varje gång den här Pellejönsen äppnar munnen. -Vi skall kompensera detta med en högre milersättning. Jasså, ge och ta ur samma börs. Se till att Sahlin, Wetterstrand och Ohly O´Boy flyttar till Ryssland, där kan de dribbla med sina miljösagor hit och dit.
pappa B
Skicka en kommentar