söndag 30 maj 2010

Elitloppet - idag smäller det..

Grannområdet Rannebergen har fått guldyra, igen! Dollarer skall delas ut på kulturhuset Blå Stället om några timmar. Några av mina vänner skall få lite semesterpengar vilket jag givetvis tycker är extra roligt. Förmodligen blir det fiskeutrustning för en del av summan.. Mördare och våldtäcktsmän går fria efter nattens illdåd och landet lagom väntar på sommar och sol.
..gjorde storstädning i skafferi och kylutrymmen i helgen och nu kan man åter få in ett paket mjölk utan att använda sig av skohornet. Bantningen innebär att syltburkarna aldrig tar slut och jag funderar skarpt på att göra en paus med bantandet och svälla ut igen över sommaren. Förhoppningsvis blir det varmare och då kanske man svettas bort några gram genom att ligga på lite extra i solen?
Elitloppet har aldrig tidigare mönstrat ett så jämt och starkt startfält. Om Iceland och kusken Örjan Kihlström lyckas tråckla sig vidare till final från ett mycket trångt läge i semiheatet så vinner de, nästan otippade årets Elitloppsfinal. Skall spela lite vinnare på dem om de finns med när bilen släpper finalfältet, var så säker.
Kvinnan jobbar idag med så jag får väl starta marktjänsten här hemma, dammsuga och starta diskmaskinen. Ha det så länge.
pappa B

5 kommentarer:

Synnøve. sa...

Vadan detta skåpständade?
Har du fått ohyra i skåp och lådor eller?
Kylksåpet är fullt även här. Var på harryhandel i går och en del ska in i frysen. Så det är kanske bäst att sätta fart.

Hur gick det på travet? Eller har inte hästarna sprungit klart ännu?
Klems Synnöve.

Anonym sa...

Svanstedt hade tur där, själv missade jag i lopp 2 o 5, men jag tar dem nu på Lördag, ha det. Järnberg

Anonym sa...

Hoppas verkligen att du satte en slant på Iceland. Järnberg

lurigopalia sa...

Roligt Iceland vann. Jag bodde granne i Enköping med Mellander när Scarlet night var som bäst. Jag sörjde lite hann aldrig fick vinna elitloppet. Men sonen gav revanch. Destutom fick vi en stallseger på själva elitloppsdagen. I fyraårseliten I wont dance är min chef Mauro Biasuzzis häst.Själv hjälpte jag en liten varenne unge till världen..ciao från pastaland

pappa B sa...

Grattis Italien! Jodå jag satt en liten slant på Iceland för jag hade faktiskt på känn att han skulle fixa detta.
Svanstedt borde ha diskats, höll ju påå att köra benen av Iceland. Hade det varit en annan kust hade disken varit självklar, tyvärr. Mygel överallt i riket.