söndag 30 maj 2010

Elitloppet - idag smäller det..

Grannområdet Rannebergen har fått guldyra, igen! Dollarer skall delas ut på kulturhuset Blå Stället om några timmar. Några av mina vänner skall få lite semesterpengar vilket jag givetvis tycker är extra roligt. Förmodligen blir det fiskeutrustning för en del av summan.. Mördare och våldtäcktsmän går fria efter nattens illdåd och landet lagom väntar på sommar och sol.
..gjorde storstädning i skafferi och kylutrymmen i helgen och nu kan man åter få in ett paket mjölk utan att använda sig av skohornet. Bantningen innebär att syltburkarna aldrig tar slut och jag funderar skarpt på att göra en paus med bantandet och svälla ut igen över sommaren. Förhoppningsvis blir det varmare och då kanske man svettas bort några gram genom att ligga på lite extra i solen?
Elitloppet har aldrig tidigare mönstrat ett så jämt och starkt startfält. Om Iceland och kusken Örjan Kihlström lyckas tråckla sig vidare till final från ett mycket trångt läge i semiheatet så vinner de, nästan otippade årets Elitloppsfinal. Skall spela lite vinnare på dem om de finns med när bilen släpper finalfältet, var så säker.
Kvinnan jobbar idag med så jag får väl starta marktjänsten här hemma, dammsuga och starta diskmaskinen. Ha det så länge.
pappa B
Skicka en kommentar