fredag 28 maj 2010

Lågt värde på begagnade människor?

Ett år och tio månader är en gammal tant värd. Inte mer eller mindre. Ahmad Akileh i Landskrona slog ihjäl tanten och skadade hennes man allvarligt. -Svenskarna är rasisster skriker hans hustru. Jo jag tackar jag. Hem med kärringen och släng ner lille Ahmad i ett begagnat gruvhål i Malmberget. Där kan mördaren sitta och fundera över vad som gått snett i hans liv. Nej nu skall han in för vård för miljoner kronor och jag ger mig fan på att den skadade farbron får betaola sina värktabletter ur egen ficka. Efter avklarad rehabilitering på anstalt så kommer mördaren att få ersättning för sveda och värk, kränkning och förlorad dagpeng hos AF eller migrationsverket.Sådana här typer svartmålar de invandrare som är bra och försöker göra rätt för sig när de kommer hit. För det finns faktiskt några sådan här i alla fall.
Inger 78 år vila i frid och när du kommer till himlen behöver du inte vara orolig. Där uppe finns det inga invandrare som gör dig illa. De skottar kol en trappa ner, tack och lov....
pappa B

3 kommentarer:

Synnøve. sa...

Det är högre straff för ekonomiska brott, narkotikasmuggling och bankrån än det är för att ta livet av en annan människa. Vi är inte värda nått som döda. Han borde fått 18 år!

Ser nu att även Mats Alm frias för mord på sin sambo/käreste, men fälls för att han gömt kroppen! Sen får fanskapet dessutom ut Lindas livförsäkring på över miljonen!
Man funderar allvarligt på vad det är för fega personer som sitter som dommare och inte vågar ta i med hårdhanskarna när det gäller sånt här! Man skäms!!!

pappa B sa...

..de är ryggradslösa skitstövlar utan pondus. Mjäkiga människor som kliat på ryggar lite här och där och aldrig talat i församlingen utan bara nickat med åt dem som fått flest röster. Till råga på allt så får alla våldtäcktsm-n, mördare och pöedofiler de absolut dyraste advokaterna, betalda av våra skattepengar. Fy fan...

Anonym sa...

Bättre kan det inte sägas, fy fan !. Järnberg