fredag 7 maj 2010

Mycket skall man se och höra innan öronen trillar av...

Tanten på 71 år som stegade fram och ylade i en mexikansk folkdräkt. En betydligt korpulentare ung man i gummibyxor och en med krycka försedd sviken älskare hackade fram någon form av ballad på urusel stockholmsdialekt. Bäst var den lilla killen i silver väst och med glimten i ögat charmade Pirellibruttan direkt. Det var kvällens enda talang, då det gällde sången. Två duktiga trollkarlar och väldigt bra som ballade ur toitalt och visade de bästa trixen bakom scen, synd han hade jag velat se mer av. Fast det kanske var för att han var från Gällivare?
Jag tar mig en rom & cola istället
pappa B

3 kommentarer:

Synnøve. sa...

Vad var detta för något?
Har du varit på Talangjakt?

Rom och cola i all ära, men du ska testa den här...
http://www.aperitif.no/?id=134372
Där inne har du alla möjliga goda drinkar...
Skål og guttår.
Synnöve.

pappa B sa...

Jag skall genast kika in och se vad jag hittar på för gott.. Hur är det medherrskapet idag, stora bankande skallar, eller? :o)

Erika sa...

Såg han med gummibyxorna likaså den med kryckan eller vad han nu haltade in med. Gummibyxorna var pinsam, förstår ändå inte hur vissa tror att dom ens har en chans. I bland blir det så illa att man hemma i soffan skruvar på sig och i bästa fall hamnar inuti soffdynorna.

Trolleri trallera är något som ska hållas långt ifrån mig, finns inga bra ord att visa mitt missnöje med sådant. Tur att vi alla har olika smak.

Lilla killen blev bättre sångmässigt sett när han sjöng en snutt på"Hero" innan tyckte jag det lät njae sådär. Så återstår damen 71 år, no no no, låten var så långt ifrån musik som den bara kunde, och ylandet som du skrev var bara bedrövligt. Gårdagens program kan summeras som följer, inga hit alls, rakt igenom tråkigt på gränsen till ZZZZZZZZZ. Det var min utsago av det.

Vink och Godnatt sussa gott.