onsdag 26 maj 2010

Såg ni sossebluffen på TV?

Som det sig bör så tar en del av mediafolket fram dynggrepen när det börjar närma sig valet. Tidigare har ju hela det röda blocket spytt galla över moderaternas fusk angående för många redovisade medlemmar. Nu sitter socialdemokraterna med taskerna i postlådan, för samma sak. Dessutom är det en av de populära turkiska ledamöterna som har viftat omkring med olika medlemslistor i samband med att han skulle nomineras på partiets lista. Det här sitter fint och nu får Miss Toblerone problem att städa i den egna garderoben. Sån här gillar jag.
Miljöpartiet hoppar omkring på ett ben mellan rött och blått och ryktet säger att alla miljöpartister som sprang Göteborgsvarvet följde den blå linjen. Man lär så länge man lever. Ja visst ja, det gjorde vänsterpartisterna också.
Sängdax och i morgon laddar pappa B för ihopsättning av det system som skall få plånboken lite rundare på lördag och kanske söndag med, vi får väl se.
Mys lite med gumman nu och visa att du uppskattar alla hennes timmar på jobbet, timmarna vid spisen och i tvättstugan. Ge henne en riktigt go puss, mitt på näbben. Det är hon faktiskt värd. Och för Guds skull glöm inte bort att det är Mors Dag på söndag! Natti
Skicka en kommentar