onsdag 5 maj 2010

Skall ni semestra i Tyskland i sommar?


Lyxvistelser i olika former finns det gott om i Tyskland. Slott och herresäten konkurrerar med de lyxigaste SPA- anläggningarna och hälsohem du kan hitta. Kolla bara in den här senaste lyxanläggningen som byggts på semesterön Sylt. Här har ni chansen att lägga en semester på det absolut lyxigaste sättet. Kolla in det här och kika dessutom in på deras hemsida. Det här går inte av för hackor vill jag lova...

Ett nytt lyxresort har precis öppnat dörrarna på den nordtyska semesterön Sylt. Bakom det nya hotellet står den tyska hotellkedjan A-ROSA Resorts, som kommer att tillföra Sylt nya höjdpunkter inom spa, gastronomi och konferens. Redan nu finns det goda tecken för det nyöppnade "Grand SPA Resort A-ROSA Sylt", som redan på öppningsdagen, förra lördagen, kunde notera att man har en beläggning på 70 % under maj och juni. Bakom hotellet, som har Tysklands högsta hotellklassificering, 5-stjärnigt Superior, står A-ROSA Resorts. Under varumärket A-ROSA drivs sedan tidigare tre välrenommerade, lyxiga spa-resorts i Tyskland och Österrike ­ en framgångssaga, som inte minst speglar sig i det nya resortets aktuella bokningssituation. Hotellet ligger på en cirka 35000 m2 stor tomt direkt ute vid kusten i sanddynorna på stranden i List och omfattar 177 exklusivt inredda rum och sviter.

Till hotellets faciliteter hör dessutom tre a la carte restauranger, en utsökt vinbar med hundratals viner samt mötes-, konferens- och festlokaler. Därutöver finns ett 3500 m2 stort wellnessområde på två våningar, där resortets gäster kan skämma bort sig själva med diverse erbjudanden inom spa och fitness. Flera av hotellets gemensamma utrymmen såsom restaurang och spa har soliga terrasser, där man kan njuta av utsikten och den friska havsluften. Därutöver kan man som första och enda hotell på Sylt erbjuda sina besökare både inom- och utomhuspool med havsvatten som hämtats direkt från Nordsjön. Detta innebär bland annat att man genomför original Thalasso-behandlingar med havsvattenprodukter på spa:et, som förfogar över en privat spa-svit med havsutsikt.
Men man kan även leva loppan utanför hotellets väggar. Vad sägs om lite segling, vindsurfing, kitesurfing och havsfiske. Vill man utöva lite markförbättringar så samarbetar hotellet med Marine-Club-Golf Sylt, och resortet har inte bara greenfee-avtal med klubben, utan erbjuder även speciella golfpaket inklusive övernattning, mat och greenfee till platsens fyra 18-hålsbanor. Det här skulle väl sitta fint? En veckas "Må som en kung/drottning" vistelse för en snedseglare som pappa B och hans vackra hustru, eller?
Skicka en kommentar