tisdag 1 juni 2010

Angered, lilla Tunisien!

...ja här i Angered norr om själva staden Göteborg där är alltid melonerna fina, i alla former. Här är det så internationellt att leva så man behöver absolut inte tänka på att förflytta sig någon annan stans. Vad vi saknar är en sandstrand och några palmer och ett par kaktusar. Annars är allt annat komplett. Igår när jag och "Skogarnas Konung" tog en sväng, mötte honom efter skolan nere på torget, så tänkte jag lägga ut några snabba skott bara för att visa er hur fint vi har det här. Som det sig bör så finns det fantastiskt många vackra damer att beskåda, från världens alla hörn givetvis.
Här är en grupp unga mammor som löser sina probem och när jag passerade så såg jag plötsligt att en av dem hade en sådan vacker henna tatuering på sin hand. Eftersom jag sedan barnsben lärt mig att fega pojkar inte får pussa vackra flickor så gick jag fram och frågade om jag fick fotografera hennes hand. Inte pussas, det får jag inte göra med andra flickor nu för tiden, det har min kvinna sagt. (fast jag tjuvpussas lite ändå ibland) Allmänt jubel bland damerna och handen kom fram. Kolla in, faktiskt riktigt vackert. Här hos oss finns det hur många tobaksaffärer, frisörer, livsmedelsbutiker som helst men ingen järnhandel eller affär som säljer sportutrustning. Men vadå, skit samma jag skruvar aldrig och rör mig inte i någon elitfart numera så jag klarar mig med det utbud som finns här i norr. Kolla bara, uteservering med vacker utsikt när solen skiner. och grönsakerna blommar just nu, Allt som gör livet friskare, piggare och får människan att idissla som den bästa SRB-kossa. Trots min stillsamma uppväxt, långt från stress och jäkelskap, där hemma i min lilla by Porjus, så trivs jag otoligt bra här nere, mitt i soppan och jag har inga planer på att röra på mig, än så länge. Ha nu en skön tisdag så hörs vi lite senare.
pappa B

13 kommentarer:

Erika sa...

En snabbis bara det här. Mins du när att något skulle smälla...eller hur det nu var jag uttryckte mig, det kan du läsa nu på min blogg. Du får scrolla ner något inlägg för att läsa,

Nyss hemkommen, detta evinnerliga matinköpen jämt och ständigt. Sedan kan man undra vad det är för väder, det blåser halv storm nästan, är det sommar det. Näe jag vet vad det är, det är Moder Jord som fått nog och talar om det på det sättet.


Vink, nästa köket och kaffe med frallor och apelsinmarmelad. I bland syndar jag för frallor i min magen numera vill tendera till att inte bli så bra. Men det är så gott...eller hur DaddyB. :)

Erika sa...

Hon han eller vad det nu är för kön på melontittaren, ser ut som hon-han såg något annat framför ögonen av minen att döma. Vad för något drar jag igen dragkedjan över munnen, passar sig inte att skriva allt man tänker. :)

Lilla tattisen-henna på hennes hand är inget som jag faller för precis, men visst var och en har sin smak och ful vill jag inte påstå den är, men vacker njae, smaksak som sagt var.

Ser att jag i föregående kommentar stavade eller skrev en aning slarvigt. Får väl skylla på att jag blev sönder blåst när jag var ute tidigare idag, så bokstäverna hade väl inte lagt sig i rätt ordning.

Hojtar till när jag är på plats där uppe. Det är lite tid kvar ännu, men är nu inne i rätt månad, och det är jag tacksam för.

Tanken har också funnits att köra med Telia. Hittade annars ett annat som var helt perfekt, men tyvärr när jag kontaktade dem skulle dom inte tar emot fler beställningar på grund av att dom skulle expandera i Malmö. Tycker ändå det var konstigt, men men man kan inte få allt bara en bråkdel. :)

Vink and have a nice evening.

Synnøve. sa...

Goafton.
Sitter med verandadörren öppen.
Fullt av knott. Orkar inte stänga, det är skönt ute.

Hennatatuering är fint. De är duktiga på att måla så.

Fördelen med att bo där det är flerkulturelt är att man får tag i massor med spännande mat. Det finns inte här.
Då måste vi till Oslo eller över gränsen.
Men det går ju det med.

Nu ska jag ha en kaffe, slåss med knotten och föra över bilder från kameran.
Hatsågött.
Kramen.

Anonym sa...

Det är gott att höra att du inte tänker flytta härifrån,du tillhör Angered,du tillhör oss fisketokiga o du tillhör oss dina vänner här.
Mannen med lodenrocken

pappa B sa...

Nu blir man ju riktigt varm om hjärtat. Först slagsmål med knott, kaffe och så mannen med lodenrockens fina avslutning, kan det bli så mycket bättre en sen tisdags kväll?
Kram på er hela surven!

Anonym sa...

Thanks for finally talking about > "Angered, lilla Tunisien!" < Liked it!

My site next

Anonym sa...

Hi, I think your site might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in
Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick
heads up! Other then that, fantastic blog!



my blog post know more about
Also see my website: view more

Anonym sa...

These are in fact wonderful ideas in concerning blogging. You have touched some pleasant points here.
Any way keep up wrinting.

My web page :: next

Anonym sa...

Hi this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if
you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Also visit my page ... next
Also see my website: click

Anonym sa...

It's awesome in support of me to have a web page, which is useful designed for my experience. thanks admin

Here is my blog post: next page

Anonym sa...

This is a topic which is near to my heart... Many thanks!

Exactly where are your contact details though?


Look at my web page: next

Anonym sa...

An impressive share! I've just forwarded this onto a co-worker who had been doing a little research on this. And he in fact bought me dinner simply because I discovered it for him... lol. So allow me to reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this issue here on your web site.

my website; more about

Anonym sa...

Awesome website you have here but I was wondering if you knew of any message boards that cover the same topics talked about in this
article? I'd really like to be a part of online community where I can get suggestions from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Many thanks!

Feel free to visit my site ... next