lördag 31 juli 2010

Snacka om att sila kameler....

..jag vet inte exakt hur många år och hur många svängar det har tagit för proffsboxningens förespråkare, både bland riksidrottsförbundets gubbar och kärringar, hos olika myndigheter och ett virrvarr av instanser som handhar hälsoaspekter, för att få sin sport accepterad i den fina Idrottsfamiljen.. Hur som helst så har dessa förespråkare slagit sina pannor blodiga mot stängda dörrar både här och där. Och nu! För en tid sedan så släppte man in en av de råaste och mest brutala sporter som finns in i finrummet, MMA? Jag antar att detta skett under hot av något slag, för regelrätt kan det inte ha gått till. Men man skall aldrig sluta förundras över de trähastar som sitter invalda i RF den saken är klar.
Kärringa Schyman har fått på skallen av Alexander Bard och hans sexsäljande kompis Oscar Swartz, de två tycker inte att sådana moraltanter hade något på Pridefestivalen att göra. Och absolut inte vara med i disskutionen om sexlagen.
..Nu mina kära vänner undrar jag om ni vet vad detta är och var man kan hitta statyerna? Ja, det är inte så lätt, det lovar jag. Ni får dagen på er att komma in med era förslag och gissningar. Den som vinner, om någon gör det, skall få ett vykort med grattulationer från Olofsbo.
Gå nu och lägg er era nattugglor.
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du broder...
Den här bilden är tagen i Ortodoxa Kyrkan i S:t Petersburg (som staden hette då).
Lätt som en plätt..

BULLIS

pappa B sa...

Ha, ha min vän, där sket du dig på tummen rejält. Du kommer att bli mer än förvånad när du får höra resultatet

Anonym sa...

Okej Broder...
Vild chansning bara. Ja det ska bli intressant att få höra det rätta.
Natti, Natti

BULLIS

Anonym sa...

Jag tror att det är en staty som såldes på Fingals av tvillingarna Lindblom, svårare än så är det nog inte. Järnberg

pappa B sa...

Ha ha ha ni är för rioligt ni två ex-ingar. Inte en siffra rätt, du heller Järnberg