lördag 28 augusti 2010

Fuhrmans blogg och Supersvensken 2010

Sportchef, reseredaktör, god vän och en jävla trevlig prick. Ja det är Bosse Fuhrman uppe på Norran i Skellfteå. Vi har kamperat ihop på några resor under årens lopp. Lurat vår lilla journalistkollega Vita att hemliga polisen var efter henne i Tunisien, ridit begagnade galopphästar i Frankrike bland annat. Nu skall ni gå in och hänga med på hans blogg så får ni er lite till livs från Västerbotten också, och resten av världen för den delen. Det är fortfarande drag i den här gubben, skall ni veta. I Bosse alltså! Klicka in er på rubriken Bloggar där hittar ni honom.
Detta är den svenska mannan år 2010. Så här ser han ut, kvinnornas ideal. Förstår ni nu varför alla mörkhyade (ser ni jag skriver inte negrer) grabbar alltid får napp när de raggar. Vilken kvinna vill trassla in sig i en bomullsbrynja, höra kärleksfulla ord från en batteridriven megafon och dela säng med en kis i tubsockor? Jag fattar. Att läget dessutom är så katastrofalt för oss svenska män att vi dessutom behöver ha med oss en skylt som förkunnar att vi håller på att bli utrotade, det är skrämmande det också. Nu skall jag gå och lägga mig och drömma om den stora V75-vinsten i morgon. Drömma om allt roligt jag kan köpa. Göra en plan över hur man skall få 38 kronor att räcka till allt man planerat. För mer blir det väl inte kan jag tro. Men hoppet finns ju i alla fall kvar tills loppen startar. Sov gott på er och glöm inte bort att jag förmodligen är er bäste vän.
pappa B

2 kommentarer:

lurigopalia sa...

Här nappas inte på mörkhyade. Jag har skrivit ett helt inlägg i min blogg om det under rubriken är jag rasist. För jag blev kallad det av en mörkhyad bara för jag sa jag inte tänder på dessa. Jag kan väll inte hjälpa vad mina hormoner vill de är väll rasister då.hormonerna alltså

pappa B sa...

Bra Lurigopalia, jag har inte några hetare känslor för solbrända flickor heller..