lördag 7 augusti 2010

NU ÄR DET KRIG!!!!!!

Fan kommer att ta de som stal vår lilla båt! Idag efter tårta och presenter skulle "Skogarnas Konung" och jag gå upp till båten för att laga den trasiga årtullen och ge oss ut efter lite abborre. Redan på stigen ner till sjön fick jag en känsla av att någonting hänt. Mycket riktigt, båten var stulen! Kvar låg en sönderklippt kätting. Att se och uppleva juniors frustration och besvikelse det vill jag inte göra igen. Och naturligtvis så satte pappa B igång med en kedja av personer som inte ens svenska myndigheter kunnat göra. Efter en lång promenad ända upp till Surte badplats så hittade vi vår lilla båt. Hon låg fastsurrad vid en klippa en bit från Surtes badplats. Vi såg den med kikaren och tog en promenad och kunde kostatera att det var vår lilla RK Elsa som låg där. Söderslagen årtull där man försökt spika fast åran. En stor sten fastknuten i vårt ankarrep och en kvarglömd liten gul jigg.
Nu är båten hemma igen och det är inga smågrabbar som är tjuvar. Lite efterforskningar, bland annat med några av badgästerna har gett oss både namn och indikationer på vilka de här kräken är. Polisanmäla? Nej, vad gör polisen, skriver ett papper och sen är saken utragerad. En liten obetydlig plastbåt motsvarar en piss i västerhavet. Inte för pappa B, junior och våra fiskande vänner, för oss är lilla Elsa väldigt viktig. Nej det får bli en norrländsk straffpåföljd om det händer igen. Då vill de här oärliga kanaljerna aldrig mer höra talas om ordet båt. I Texas så hängde man hästtjuvarna, båttjuvar i Surtesjön kastreras, oavsett nationalitet och utan bedövning.
pappa B

PS: Nu är "Skogarnas Konung" glad igen

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att ni hittade Elsa, jävla typer, undrar om kastrering inte skall göras som lapparna gjorde förr, en mössa och sen tuggar man sönder skiten. God jaktlycka. Järnberg

Suzan sa...

men vilka typer!