söndag 8 augusti 2010

Nu skall ni få höra, kan detta vara sant så är det katastrof!

Mitt under pågående spaning efter vår lilla båt ringer en av våra bästa vänner och är max upprörd. Kolla nu, är detta sant och ingen skröna (jag har försökt få fram uppgifter från migrationsverket, men de värgrar att svara, så något skumt är det.) I ett litet samhälle på gränsen mellan Västergötland/Skaraborg bor det sedan fem år tillbaka en somalisk familj med fyra barn. Gubben i familjen har nu efter fem år blivit svensk medborgare. Då får familjen barnbidrag retroaktivt för dessa fem år? Räkna ut själva hur mycket pengar det blir. Är det så att alla invandrarfamiljer får detta den dagen de blir svenska medborgare? I så fäll är det dubbelt så djävligt att de svenska (läs.originalsvenskar)pensionärerna håller på att svälta ihjäl. Likaså utförsäkrade svenska arbetare utan jobb eller med långa sjukskrivningar bakom sig. Måste faktiskt sätta in en del av mina resurser på detta för skulle detta vara sant då blir det fan i mig snart inbördeskrig i det här landet....
Förmodligen tystas det i så fall ner rejält och även de grävande journalisterna i våra vassaste tidningar har försetts med munkavle. Vad vet du om detta, har du hört något om ett liknande fall där du bor? Nu är det fan i mig dags att börja lyfta på stenarna för att se vad som ligger och lurar där inunder. Glöm inte bort att det snart är val igen...
pappa B

12 kommentarer:

Äldsta sa...

http://www.google.com/search?q=retroaktivt+barnbidrag&rls=com.microsoft:sv

googlade på retroaktivt barnbidrag, fler än du som skriver om detta...läs!

Suzan sa...

men vad sjukt!

Anonym sa...

Hej roder..!
Börjar med båten. Det var väl för väl att den kom åter i rätta händer. Jag vet hur det känns att bli av med en. Det handlar inte alltid om värdet eller pengarna, utan känslan att inte få ha nå´t i fred bara. Inom vissa kulturer skar man av lemmen på dem som bedrev otukt, skar tungan av den som for fram med osanningar och högg händerna av den som stal. Skulle nå´t av detta passa..?
Ang. detta med retroaktivt barnbidrag. Ja du broder.. om detta är sant så är det rent ut för djävligt. Detta styrker än mer som jag sagt tidigare ... EN RÖST PÅ SD..!
Appropå SD så försökte jag ta mig in på deraS hemsida. Men hur jag än Googlade eller försökte på andra sätt så gick det inte. Verkar som man bedriver censur vad gäller dom. Kom in på alla andra partier utan problem. Du som har kontakter kan väl kolla om så är fallet.

Med hälsningar från din gamle vapenbroder BULLIS

pappa B sa...

Hej kompisar. Detta verkar stämma med retroaktiva bidrag i olika former, bedrövligt.
Bullis, testa med www.sverigedemokraterna.se, jag tror det skall räcka. Annars skall jag undersöka vilken väg du skall gå.

Anonym sa...

Japp det stämmer bra ,men där finns ett tak på 150 000 kr.
Det värsta är möbelbidraget dom flesta får på allt från 40 till 70 tusen.Städan på jobbet skryter om sina 55 tusen han och hans familj fick till möbler när dom kom.

Nisse

Anonym sa...

Vad månde bliva ? Det är snart dags för ett avslut, Danmark och Finland är föregångsländer i norden, de tog emot under 1000 personer tillsammans, Sverigr över 50 000 st. Hoppas det visar sig i valet. Järnberg

pappa B sa...

Ja, det vore skam annars. Här svälter gamla och sjuka "svenskar" ihjäl medan halvkriminella s.k flyktingar kommer hit och tömmer kassakistorna.
Är det så illa med oss svenskar att vi inte vågar slå näven i bordet och säga ifrån. Skall vi låta myndigheterna strö pengar över andra länders medborgare och samtidigt hålla svensken i väldigt strama tyglar?

Kenneth Svensson sa...

Hej Pappa B.
Tyvärr så har man blivit så härdad så man lyfter knappt ögonbrynet längre. I dagens Sydsvenska Dagbladet så berättas det att vi blir fler och fler äldre och därmed skröpligare men färdtjänstresorna blir färre och färre. Varför??
Det saknas pengar...
Detta är bara ett av många exempel på att en stor del av våra inbetalda skattepengar inte går tillbaka till oss själva när dom behövs som bäst.

Anonym sa...

En indikation är att 74 procent av hela invandrarbefolkningen får sin service och utkomst genom skattefinansiering. Invandrarna betalade knappt 11 procent (117 mdr 1999) i skatter trots en befolkningsandel på drygt 20 procent.
Det beror bl a på att deras bidrag till BNP per invandrare inte utgör mer än 57 procent av genomsnittet för hela befolkningen. Sverige har brist på arbete och på grund av en för stor invandring överskott på arbetskraft.

Därför bör Sverige besluta om undantag från fri rörlighet av arbetskraft från tio östländer. Det är i invandringspolitiken och ej
i integrationspolitiken som problemlösningarna bör sökas. En orsak till att Sverige ligger på 17:e plats i välfärdsligan är just den omåttligt generösa invandringspolitiken.

Nisse

Anonym sa...

Tragiskt är det ord som kommer för mig.
Att vara avundsjuka och missunna människor en mjölighet till ett nytt liv. Den största delen av de invandrare som kommer hit har goda skäl till detta och jag skulle inte vilja byta med dem en sekund.
Tror ni att ett möbelbidrag läker ärren efter en kvinnlig omskärelse, eller de mentala ärren efter att ha förlorat nära och kära?
Det ni här tar förgivet är inte alla människor förunnat.

Jag kan säga att om alla "invandrare for hem" så skulle det svenska samhället få stora problem.
väldigt många arbetar inom blaindustrin och omsorgen samt alla dessa som sliter för löner som inte en enda svensk skulle arbeta för?
Alla dessa lata svenskar som bidragsfuskar?
Men ni gnäller om att ngn får barnbidrag retoraktivt???
Pengar är väl det minsta vi kan bidra med?
Tycker det är skrämmande att människan inte kommit längre och inte heller lärt sig mer..
Men det är en återkommande samhällsböld - rasism.
För mig är det små rädda människor som måste skylla på andra för att de inte har en möjlighet att påverka sin egen situation.

Man måste se till den enskilde individen..
Det är som att säga att alla europeer är pedofiler pga sexhandeln i asien eller att alla poliser är sexförbrytare pga Göran..

Sen Nisse,som alltid källa källa källa!!! Dessa siffror tror jag inte ett skit på man kan alltid vrida på statistiken så det passar sin egen agenda. Så källa tack!!
Detta är så typiskt för inandrarfientligt skitsnack
Att folk inte får arbeta när de kommer hit det tar ni inte hänsyn till, att många inte vill anställa människor med invandrarbakgrund det struntar ni också i?

Jag har arbetat inom äldrevården och inom hotelbranschen. Båda yrkena är lågavlönade och lågstatus jobb.. Jag har arbetat med en stor grupp kvinnor och män med invandrarbakgrund, serber, kroater, makedonier, albaner, iranier, irakier, somalier (andra afrikaner också), turkar, fillipiner och kineser. utmärkande för ALLA nationaliteter är att de faktiskt överlag har högre arbetsmoral än svenskarna. Vi gnäller för mkt, fikar för mkt och tycker för mkt. I stort sett alla av mina invandrade arbetskamrater var väldigt glada bara över att ha ett jobb!!!
Bonus är att de också har vanligt hyfs och är trevliga samt artiga vilket väldigt många svenskar saknar..

Det finns hur mycket kunskap och hur mycket resurser som helst bland invandrarna som vi inte tar tillvara på. Det finns utbildade läkare, tandläkare, ingenjörer, tekniker mm som inte får jobb trots att det är brist på ex läkare inom somliga regioner.
Vi svenskar måste kliva ner från våra höga hästar och inse att andra också kan..
Lösningen är inte att vända ryggen mot de som behöver hjälp utan det är att snabbare ta tillvara på de som kommer hit. ge dem stöd hjälp och en snabb väg in i samhället. Ingen människa mår bra av att bo på flyktingförläggningar och vem av er skulle inte själva vilja ha hjälp att se till att era barn och barnbarn är trygga om vårt land skulle drabbas av krig?


Hoppas att du nu publicerar detta käre far, du tycker ju det är viktigt att ni ska få komma till tals och då utgår jag ifrån att du låter mig göra det även om jag inte delar dina åsikter.


Jasmine Järnepalm

Anonym sa...

Dom utgör 20% av befolkningen men står för 90% av all kriminalitet.
Varför måste butikerna som ligger nära flyktingförlägningar stänga eller har vakt.Är det för att flyktingarna på 1 dag i Svergie har blivit kriminela ? Nej naturligvis inte ,dom var såna innan dom kom,men som du säger det gäller förstås inte alla,bara 90%.
Och tror du att det är dom som har det svårast som kan betala 50 till 70 tusen och komma till svergie? Dom som har det svårast och behöver hjälp är kvar,och det är där vi skall hjälpa dom.

Inom mitt jobb kommer jag i kontakt med en del utläningar,och jag blir lika förvånad varje gång dom åker hem på semester 1 till 3 månader per år.

Nisse

pappa B sa...

Kära lilla dotter.
Visst skall pappa publicera dit fina långa inlägg, självklart. Håller med om att det finns väldigt många duktiga invandrare, har faktiskt sådana vänner själv. Det lustiga är att de också förespråkar en betydligt tuffare politik då det gällen invandringen?
Visst jobbar det utbildade doktorer som brevbärare och det är fel. Men bara för den skull behöver vi inte släppa in 30 000 nya invandrare av vilka 25 000 är tunga brottslingar? Jag antar att ön är lyckligt lottad då det gäller invandrartätheten, att mina barnbarn får gå i en skola där inte eleverna sparkar lärarna i skrevet och kallar dem för djävla "Svennehora", blir slagna varje morgon medan tre lärarinnor tittar på utan att göra något. Måste muta fem svarta killar f.d. negrer med pennor och suddgummi för att få gå och sätta sig på sin plats. Blir tvungen att färga sitt blonda hår kolsvart för att bli accepterad, som din lillasyster Ebba var tvungen att göra. Vilka tror du det var som behövde våran lilla båt? Kalle Svensson? Nej du det var tre stycken invandrarkillar som jag via vittnen fått reda på med både namn och adress. Åtgärder kommer att vidtagas mot dem, naturligtvis. På ett eller annat sätt.
Jag är glad för din skull och mina barnbarns skull att ni bor där ni bor och inte bor kvar i Tuve som du gjorde förr. Än finns det hopp för den här lilla ankdammen, men då måste vi stänga dörrarna och ta vara på det vi har.
pappa B

Nisse
Jag håller med dig till 100%