torsdag 19 augusti 2010

Stans minsta wokrestaurang...

Är du Göteborgare eller passar på att hälsa på här på Sveriges framsida, och dessutom sugen på god Thaimat? Då skall du utan attt tveka ta 10:ans spårvagn upp till Väderilsgatan. Spårvagnen vänder vid den hållplatsen och du kommer direkt fram till Peking Express Hälso Wok. Ägaren, kinesen Jonny Chang med ett förflutet som en av kökscheferna på Hotel Sheraton (numera Radisson) och flera stora kinarestauranger har startat stans minsta wok.
-Jag har mycket kvinnor här, de är rädda om sin figur och väljer att äta hälsosam och god wokkad mat, säger Jonny och ler med hela ansiktet. Jag testar jag också, trots en överdimensionerad figur. Väljer wokkad kyckling som verkligen är supergod. Hit kommer jag fler gånger, den saken är klar. Idag gick att läsa på Aftonbladets webbtidning att de två vårdarna som vallade pedofilen som rymde satt och fikade och släppte galningen lös på en kyrkogård? Hur oansvarig får man som vakt av en mördare och känd återfallare vara? För dessa två återstår numera att dela ut tidningar i arla morgonstund för de kan väl inte få behålla sina jobb? Att han lyckades fångas in så snabbt var unga människors reaktion efter att ha sett bilden på gubben i sina mobiler och tipsat polisen. Bra jobbat juniorer, ni skall belönas. Tag gärna en rejäl slant av vårdarnas slutlön och pröjsa polisens tipsare.
Nu blir det stadens sus och dus för pappa B. Förhoppningsvis har jag något att berätta eller gnälla om redan i kväll.
pappa B

2 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Halloj.
Trevligt när du gnäller fram roliga inlägg på din blogg. Mycket bra ide att belöna de som tipsade. En av mina telningar tipsade så att en våldtäcktsman blev gripen dagen efter dådet. Och hon fick faktiskt en plakett för det, den var hon mycket stolt över. Och är idag också förstås, 20 år efter.
Må så gott Yvonne

pappa B sa...

Ge jäntan en bamsekram från gubvben i väst, ja jag menar i landskapet väst.