fredag 20 augusti 2010

Sverige - ett semesterparadis med All Inclusive

Vem förespråkar demokrati, nästan alla, även jag själv. Men...finns den egentligen. Här om dagen ville SD sätta in en annons i den tidning jag nyss varit med att producera. Den ges ut av köpmännen i Innerstan här i Göteborg. Alla politiska partier har fått samma förfrågan om att annonsera inför valet den 19 september. Bara Centerpartiet och Sverige Demokraterna bokade annonsutrymme. När de ansvariga fick se detta så gick de i taket. SD fick absolut inte vara med. De får inte heller synas i TV eller andra svenska medier? Vad är detta för demokrati? Hela det svenska maskineriet fruktar SD så mycket att det genom att stänga alla dörrar tror att de skall frysa ut partiet. Detta mina vänner ger bara luft under de frågor som SD kommer att plocka fram inför valet och det kommer att ge dem den majoritet som krävs för att komma in i riksdagen. Gissningsvis kommer de att nå upp till 7-8% och då ryker några av de viktigpettrar som sitter där idag och ingenting gör. Sanna mina ord allt skitsnack om SD och försöken att stänga dem ute kommer att bli plus i kanten när rösterna räknas. Men...vem vet, det kanske kommer att fuskas där med. Röster som kommer bort etc.

En bild från småländska höglandet 2020?

Hur som helst så funderar jag starkt på att göra en rokad. Jag flyttar ner till goda vänner i Spanien, skriver mig där nere, får mina 6000 kronor nerskickade och blir under tiden spansk medborgare. Innan jag fäller ihop vingarna flyttar jag hem och får möbelbidrag på 70.000 som jag givetvis skriver över till min kvinna här hemma. Behöver även en platt-TV av största modell så jag kan se vad som händer "hemma" i Spanien. En bärbar dator behöver jag också så jag inte blir utanför på ålderdomshemmet och så vill jag gärna gå på SFI och lära mig ryska. Låter det inte som en bra idé. En el-moppe skulle också vara bra så att jag inte belastar familjen då jag skall ut och rastas, gärne en ledsagare också, en ung snygg med stora pattor som jag kan luta huvudet emot då jag skall vila middag. Gratis Viagra så pinnen håller sig i topp. Frikort till ett bra gym och givetvis det obligatoriska bidraget på minst 9000/månaden efter skatt.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo jag läste att vänster och höger blocket kommer att samarbeta i vissa komuner om SD blir invalda.
Just snygg demokrati.

Nisse

Anonym sa...

Bra skrivet, och det värsta av allt....det är sant, folk kan komma hit ungefär som till ett hotell, fast utan att betala. Järnberg