onsdag 18 augusti 2010

Världens slappaste kriminalvård finns i Sverige!

Hur ända in i helvete kan en 79-årig barnamördare och farlig pedofil smita från två vårdare? Det händer banne mig bara i Sverige, detta brottslingarnas förlovade land. Gubbdjävulen har både våldtagit och mördat en liten pojke, är dömd för flertalet pedofilbrott och klassas som mycket farlig. Han har dessutom rymt vid ett flertal tillfällen tidigare och var vid en rymning borta i 6 månader? Vad fan har en sådan utanför fängelset/sjukhusets väggar att göra? Släng ner fanskapet i en källare med en skål vatten.. Eller ännu billigare, skjut gubben mellan ögonen och avskeda den personal som förmodligen hade viktigare saker att syssla med, än att hålla koll på en livsfarlig mördare. Detta är så erbarmeligt lågt att till och med jag skäms. Tack och lov så har gubben infångats på ett tåg strax före norska gränsen, natten till i dag.
Nu skall han väl få upprättelse och betalt för tågresan eller reseersättning av staten? Det här borde vara en morot för fru Muslim, förlåt Sahlin att sätta tänderna i, så här inför valet. Kanske de poliser som tag fast gubben knuffat honom lite eller tagit i för hårt i hans armar, då blir det också fråga om skadestånd för polisbrutalitet. Heja Sverige, vårt ljuva fosterland!
pappa B

3 kommentarer:

Vägen fram VIKT- och RECEPTBLOGG LCHF sa...

Hej! Har du någon kroppsförebild?

Anonym sa...

Hej där broder..!
Ja du... jag håller med dig. Vet inte om det ens är värt namnet Kriminalvård. Permisioner delas ut till höger o vänster till brottslingar som avtjänat 1/10-del av sitt straff. Straff...det inget straff att sitta på en svensk anstlat. Det är ett sätt att ha nån stans att bo under den mörka och kalla perioden. Tre mål mat om dagen (färdiglagad dessutom), dator på rummet med gratis internet, TV med massa kanaler, fri tillgång till mordent gym (som vi vanliga skulle få betala 5- 6 000:- om året för att träna på). Speciellt inredda rum där fästmön kan komma nån gång per månad för att ha sex med den intagne. Veckopeng för att kunna köpa röka eller snus. Sen framåt våren är det dags att planera en rymmning för att göra sina rånarturneer igen. Det är väl för gulligt ... så säg..!?
BULLIS

Anonym sa...

Efter en sådan flykt tar det på en gammal kropp, pedofilen kanske har semester att ta ut, ensampermission kanske, fy fan. Järnberg