måndag 13 september 2010

10 SD-pensionärer inringade mitt i stan

När Sd skulle hålla ett möte nere i Göteborg idag så stördes det direkt. Så till den grad att man tvingades flytta och även där fortsatte oroligheterna.
Citat från ett inlägg på nätet idag: Först var mötet utlyst till brunnsparken sedan blev mötet flyttat till Kungsportsplatsen (Vid Koppamärra) En massa som bestod utav ungdomar med dreadlocks och piercad näsa ockuperade själva statyn,ett förvirrat gäng började "gymnastisera mot rasism" med att göra situps och dansa omkring.Längre bort i riktning bastionsplatsen stod 2-3 skottsäkra fordon och ca 8 ridande poliser som vaktade en skara på ca 10 personer,de flesta var pensionärer,det var SD gänget!!Polisen spärrade av effektivt utom Stora Nygata där de lämnade en blotta i bägge riktningarna,Vilket innebar att de 10 pensionärerna blev inringade av en skrällande pöbel!Sedan gick jag.Det var svensk demokrati!

Ni ser ju allesammans att vi behöver röra om ordenligt i det system som finns idag. Ingenting är ju intakt. Hade det varit 10 sossepensionärer som hade hamnat i samma situation hade polisen ingripit direkt. Nu stod de bara och tittade på. Demokrati i Sverige den är inte värt ett ruttet lingon i dagsläget.

Nu skall jag och junior gå en vända runt sjöarna för att trampa ner maten och kyla ner oss en stund. Detta plus en olidlig jänta här hemma kan få den tuffaste att knäa. Skall undersöka om det går att få komma in tidigare på något ålderdomshem så jag får lite andrum.
pappa B
Skicka en kommentar