måndag 13 september 2010

10 SD-pensionärer inringade mitt i stan

När Sd skulle hålla ett möte nere i Göteborg idag så stördes det direkt. Så till den grad att man tvingades flytta och även där fortsatte oroligheterna.
Citat från ett inlägg på nätet idag: Först var mötet utlyst till brunnsparken sedan blev mötet flyttat till Kungsportsplatsen (Vid Koppamärra) En massa som bestod utav ungdomar med dreadlocks och piercad näsa ockuperade själva statyn,ett förvirrat gäng började "gymnastisera mot rasism" med att göra situps och dansa omkring.Längre bort i riktning bastionsplatsen stod 2-3 skottsäkra fordon och ca 8 ridande poliser som vaktade en skara på ca 10 personer,de flesta var pensionärer,det var SD gänget!!Polisen spärrade av effektivt utom Stora Nygata där de lämnade en blotta i bägge riktningarna,Vilket innebar att de 10 pensionärerna blev inringade av en skrällande pöbel!Sedan gick jag.Det var svensk demokrati!

Ni ser ju allesammans att vi behöver röra om ordenligt i det system som finns idag. Ingenting är ju intakt. Hade det varit 10 sossepensionärer som hade hamnat i samma situation hade polisen ingripit direkt. Nu stod de bara och tittade på. Demokrati i Sverige den är inte värt ett ruttet lingon i dagsläget.

Nu skall jag och junior gå en vända runt sjöarna för att trampa ner maten och kyla ner oss en stund. Detta plus en olidlig jänta här hemma kan få den tuffaste att knäa. Skall undersöka om det går att få komma in tidigare på något ålderdomshem så jag får lite andrum.
pappa B

7 kommentarer:

lurigopalia sa...

Jag är inte sverigedemokrat även om jag kan hålla med om vissa saker ideras program. Men jag är demokrat vilket innebär att alla har mötesrätt,rätt till sina åsikter och att uttrycka dem. Och man ska aldrig behöva känna sig hotad för det. Ok ordna motdemostrationer men inte på samma tid och plats.Muslimfrågan är inte så lätt. De av dem som inte respekterar lagarna i sverige eller tex italien har inget här att göra. Det är inte rasism att man vill bli respekterad i sitt eget land.Och vill känna sig trygg.

lurigopalia sa...

svenskarna kallar italienare rasister. Men de har inte upplevt de problem vi faktiskt har här. En del av padova var s¨å osäker och krimminel en invandrardel. det var upplopp och folk var rädda. polisen fick lov att bygga en mur runt elendet. nu är det lugnare i padova och det går att vistas där igen. bara ett av många problem.

pappa B sa...

ExaKT SÅ KÄNNER JAG DET OSKCÅ. vI MÅSTE TA HAND OM DET FOLK VI HAR HÄR I LANDET, DE SOM BEFINNER SIG HÄR OCH NU OCH INTE SLÄPPA IN FLER. DET FINNS JU INTE JOBB ATT FÅ OCH DET ÄR INTE MENINGEN ATT ETT HELT LAND SKALL BYGGAS UPP MED FOLK SOM LEVER PÅ BIDRAG, ATT DE SOM SITTER I SVENSKA FÄNGELSER HAR DET BÄTTRE ÄN FLERA AV DEM SOM ARBETAR. ATT MATEN PÅ VÅRA ÅLDERSOMSHEM OCH I SKOLAN ÄR SÄMRE ÄN DEN MAT SOM MÖRDARE, PEDOFILER
OCH VÅLDTÄCKTSMÄN ÄTER TRE GÅNGER OM DAGEN.
Hoppsan såg inte att knapplåset var på.

Synnøve. sa...

Det går samma väg här ska jag säga.
Fremskrittspartiet här kapar folk över allt. Men när valet är över är det inget annat parti som vill sitta i regering med dom.

Vi i Norge och Sverige kan inte vara hela världens samvete och ta emot alla invandrare. Det bara inte går! En sa att varför då? Ni har ju plats. Det är ju bara 4,5 miljoner i Norge. Plats har vi, ju säkert. Ute i skogen då eller...
Alla jävlar ska ju bo i Oslo!!!!
Näe man blir så trött....

Plupps krypin sa...

Hallå min herre! Du tror väl inte att du ska få förtur? Det är fullt där och vi har inte råd att ta hand om våra gamla för vi måste rädda världen först......
Jag har inte övergivit dig, är bara dålig på att kommentera. Läser allt tokigt och bra du skriver. Sitter och fnissar eller nickar instämmande.
Må så gott. Kram Yvonne

Anonym sa...

Håller fullständigt med, det där med jäntan brukar gå över, det är bara en period, håll ut ! Järnberg

pappa B sa...

Glädjer mig att ni finns, jag biter ihop...