lördag 4 september 2010

Det här vad som väntar oss, kul eller hur?

..visst ser det väl förskräckligt ut, eller det kanske ser lite inbjudande ut? Hur som helst är det både kallt och slaskigt. Samtidigt så måste jag erkänna att efter mig tid i öknen med sol och torka varje dag så längtade jag faktiskt hem till vintern i Porjus. Får vi nu en likadan kall och rejäl vinter här i Göteborg som vi hae i fjol, då blir det bonus med massor av pimplande på isarna runt omkring. Hela det glada fiskegänget går och längtar lite, den saken är klar.
MAn kan ju inte med allt smör i småland påstå att det är speciellt bra cykelväder på de här bilderna. De tog jag en dag då det var som djävligast nere i stan för ett par år sedan. Men man kan faktiskt se att det mesta av den här snön den tinade bort ganska fort och blev till vatten istället. Nu skall vi ut på loppis, kvinnan Elis och jag. Kanske det kommer någon trevlig bild från detta.
pappa B

3 kommentarer:

lurigopalia sa...

vick hädan....snö tvi tvi,ta i trä osv...Visa bilder på lite söta kräldjur,spindlar,inälvor eller vad som hellst men inte snöööö.

pappa B sa...

Ha, ha, ha kommer i fortsättningan att lägga in minst en snöbild i veckan

Synnøve. sa...

Gissa att jag ser fram emot vintern. Att kunna gå ut utan att bli sjuk av pollen, bli getingstucken och hamna akut på sjukan osv...
Jo jag är allvarlig. Jag längtar efter vintern. Efter kalla, klara dagar. Snö och blå himmel. Kunna åka pulka med grannbarnen. Ta fram skidorna som står i källaren. Mysa med maken under filten i soffan.
Julförberedelserna.... Dofterna osv...
Jag älskar vintern.
Så det så.
Kramen Synnöve.