onsdag 29 september 2010

Han grejade IUP-samtalet...

Vi tog spårvagnen ner till stan. Vittra skolan, ligger nästan mitt i centrum nere vid Nordstan. Lilleman var nervös, det var han som skulle leda IUP-samtalet tillsammans med mamma, ansvarspedagogen Sejla och pappa B. Det gick som en dans, hans utveckling har gått bra. Matte, gymnastik och franska som tidigare var pest har nu börjat ge resultat och det blir bättre och bättre för varje lektion. Med andra ord så var det en glad och stolt mamma och pappa som lämnade Vittra den här eftermiddagen. Resultatet av det hela slutade i en av stans absolut bästa godisbutiker, 4-gott, vilket var rena synden. Jag handlade mest och jag behöver det minst. Men kolla själv, hit in går man inte in och köper en Marabou mjölkchoklad och går ut igen. Ett hav av godis kan få vem som helst att tvärsluta banta. Nåväll..vi stoppade ner våra påsar och drog ut på stan. Mamma bjöd på en underbar middag på en uteservering. Restaurang Seus där vi grabbar åt en viltfärshamburgare med underbart god sås och riktig potatismos. Mamma valde en citrongräsmarinerad långa och ett glas vitt vin. Jag skulle ta bilder av anrättningen med var så hungrig att jag glömde bort detta. Kom på det när maten nästan var slut, men varsågod i alla fall.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var allt tur det, tänk på vad Greven skulle tyckt om detta. Han ringde ikväll och satt i en stuga och drack en Jameson, imorrn skulle han fiska ädelfisk, jo jo. Järnberg

pappa B sa...

Givetvis kom liknade samtal i mitt öra. Då var nog Jameson redan slut för de hade redan fått en öring på en 5-6 kg. Tror vi på det?