lördag 16 oktober 2010

..har lämnat in V75:an och växlat dollar!

Så här ser vår V75:a ut idag. Ni hinner lämna in den om ni springer till butiken! Förmodligen kommer min kusin att skratta ihjäl sig när han ser raden för han är en fena på hästar.
Nu skall jag se vad mitt gycklande spöke har hittat på medan jag varit borta. Har en svag aning om att det kan vara en kollega till mig, en gång boendes i den stora handels- och sjöstaden Vetlanda. Men jag är inte riktigt säker....

11 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med kusarena men gör en förbeställning hos karlgrens slakteri i Gällivare för slakt. Du har nu snart misstänkt alla utom järnberg och aimogreven. Wallström hade en son som hette Göran där bor nu zacke och Han hittade skor nergrävda i jorden utanför huset så kan ha varit en soptipp där tidigare. Fråga Vem är Hogge kusken fisken skum och var ligger AK4-Gränd och ensamma Hjärtans Gränd

Ghosat

pappa B sa...

..Jag antar att mitt "Ghost" sitter med näsan i alla gamla dokunet som finns om Porjus. Då han (jag räknar med att det är en hane)inte vågar svara på vissa frågor så är han säkert orolig att jag närmar mig ett avslöjande. Har jag redan fångat honom och han inte vågar avslöja det så tar jag honom i alla fall.
Helt klart är att han kan mycket om vår lilla by, den saken är klar. Hade Folke eriksson på G ett tag, men han är så pass mycket yngre än mig så han faller på det. Robban känns rätt, även om han också är i yngsta laget (med tanke på kärlekn till CAttis) Men vadå jag har ju en kvinna som är 19 år yngre än mig...så! Så illa att det är Aimogreven själv som dribblar med mig, tror jag inte, men man kan ju aldrig vara säker då det gäller en Porjusbo :o)

pappa B sa...

Ja en son men inte den äldsta. Vem bodde i huset efter Whallström?
"Hogge" är Nilsson Jr"Kusken" var ju Ingvar Nordmark toppnamn i slalom och hockey på sin tid. "Fisken" var det inte din stora kärleks broder Lennart? Gränderna har jag inte en susning om. Har säkert fått namn efter min avfärd från byn?

Anonym sa...

Hogge heter Staffan Holmgren son till Ghandi. Nu fick Vi främmande tar en paus

Ghost

pappa B sa...

En sista fråga? Bor du fortfarande kvar i byn?

pappa B sa...

Passa nu på att ta hjälp av diona gäster så du klarar dig idag, din skurk:o) Då det gäller Khalgrens Slakteri så tror jag att de slagit handskarna i bordet för flera år sedan. Bara för skoj skulla så kan jag ju upplysa herrn om att jag har ett eget litet system för 15 riksdaler där jag än så länge har 4 rätt (spikade nr 3 i lopp 4, tufft va?)

pappa B sa...

Aha...nu osar det katt. Igår sade du att var kär i Cattis (Hjaölmar Anderssons tös) nu undrar du vem hon är? Bille det var Kagrareta och Vera? Hellenius syster, gift med Lennart (målaren och öringsfiskaren) flyttade till Göteborg. Kan det var så jäkligt att det är Tobban själv som är "spöket" du inte svarar på vad syrran heter?
Kan ju berätta att jag åkte dit på häst nr 10 i lopp 5. Har ju äbdå chans på en 6:a

Anonym sa...

Illa det därmed travet. Karrys häst skulle nog springa skiten ur dom andra i V75-loppen.
Mer fakta. På myren låg det en såg som ägdes av Sandgren. Deras son hette Tage. Du frågar vad som var speciellt med Porjus-Elvis ? Kan du kanske mena att han blev religiös på senare dagar. Tror han blev ett Jehovas Vittne.
I Lillselet där vägen gick ner mot kyrkogården låg ett rött litet hus på vänster sida precis i början av backen. Där bodde Fru Edberg med en dotter.
Håll till godo ett tag och sugb på den.
;-)

pappa B sa...

Tommy, min munspelande spelevink...näää kanske Fiel, lillebrorsan....nää Då det gäller Elvis så menade jag att han var nog den första killen (förutom Tord Strömbäck, som var ett "det") som färgade håret, kolsvart, kommer du inte ihåg detta. Att bli religiös på ålderns höst är inget speciellt. Det blev ju fan med! Kommer du ihåg vad bagarn som höll till under metodistkyrkan hette? Och vad hette metodistprästen och hans vackra fru? De hade en hund, vilken ras? Sug på den du istället!

Anonym sa...

Nya frågor Vem drev mjölkaffären i Lillselet? Vem startade Porjus första MC-Klubb vad hette den? Vem var Pit-Åke? Ve3m bor i skojardalen idag?

Ghost

pappa B sa...

Du bara ställer frågor fegspöke, men svara inte på mina. Har noll koll på skojardalen idag HAr Porjus haft en MC-klubb, det måste ha varit efter min tid. Mjölkaffären i Lillselet tror jag att amamman till Eddy som var gift med Pit-Åke hade. Jasså du känner dig hemmastadd i Lillselet di uv...