lördag 16 oktober 2010

..phu jobbet avklarat nu är det helg!

Här har vi originalkungen i ung tappning, nu skall jag försöka fånga Porjuskungen, garanterat en äldre modell!
Hej alla glada läsare och alla glada Porjusbor. Skall nu ta en titt på gårdagens sista inlägg blandkommentarerna och så börjar jakten på den eller de filurer som satte griller i skallen på mig under nästan hela dagen igår. Hav förtröstan, jag kommer snart tillbaka, om ni orkar vänta....skall bara göra i ordning två bilder och maila iväg dessa.
pappa B

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det gäller analysera mm. Du frågade vart Aimogreven bodde Han bodde i nedre lillselet till höger när man kör mot kyrkogården. Nutidsfråga Vad kalla man i folkmun det stora stenmonumentet i Porjus? Vad finne det för industrier i Porjus?
Vem är föreståndare för ICA i Porjus?

Ghost

Anonym sa...

En till fråga när stängde man cafet nere vid järnvägsstation

Ghost

pappa B sa...

Helt rätt om Aimogreven, duktig pojke (jag antar att ndu är av detta könet då du var kär i Cattis) fast man vet ju aldrig. Kommer inte ihåg när caféet slog igen och vad man kallar stenklumpen för i folkmun har jag inte en susning om. Föreståndare för ICA idag är Kalle. spökskrälle, ta mina frågor på förra inlägget och kom igen. Jag har dig snart.
Hade du många syskon?

Fortsätter vi så här ett tag till så kan vi skriva en historik om byn och skänka till Arkivkommitén, eller?
Bodde du i byn eller Lillselet?

pappa B sa...

MAy Isakssons bil kan ha varit en VW, är inte säker. Hade henne aldrig i skolan. Sandströms flickor borde jag veta namnen på, vi var ju nästan grannar Eva var en, Kerstin var en annan (din storasyster kanske). Kalle är föreståndare på ICA och vad stenklumpen heter i folkmun har jag noll susning om.

pappa B sa...

Industrier i Porjus? Ja du det finns visst någon fabrik vid flyfältet ovanför stationen i Rattamabacken med är det solceller de tillverkar har ingen riktig koll...

Anonym sa...

Cattis vem var det. Vet att det fanns en tjej som alltid vann på lotteri Bille tror Jag Hon kallades

Ghost

Anonym sa...

Tja tror nog att det är PIP du sitter med på bilden, kanske i en av barackerna