måndag 18 oktober 2010

Intelligent svartkonst på spårvagnarna...


Det här är vardagsmat for oss som åker spårvagn i Gölteborg. Trasiga, sönderskurna dynor, karvade gummihandtag med mindre passande budskap från den grupp som lever här på våra pengar. Jag har själv suttit bakom invandrarkillar 15-17 år som med svarta spritpennor skrivit både det ena och det andra. De karvar i de gummihandtag som finns ovanför ryggstöden och förstör för 100 000-tals kronor varje år. Visst fan skall föräldrarna betala för detta. Inte skall kommunens pengar som man får hoppas, är avsatta för skola, sjuk- och åldringsvård gå åt till att sanera efter dessa obildade, hjärndöda skitungar. Jag har varit väldigt nära att säga till vid flera tillfällen, men jag har lovat, dyrt och heligt till fru och barn att absolut inte blanda mig i dessa kräks framfart. Hur kommer framtiden att se ut när dessa grabbar (även tjejer sabbar) växer upp och skall ta ansvar för samhället? Det är åt helvete redan nu och jag lovar, det kommer inte att bli bättre..Fast det är ju så synd om dem...
-Suck my black dick- nej du unge man, den skulle kapas jäms med roten och kastas i västerhavet...Den här bilden tog jag i morse på väg ner till stan.
pappa B

PS God morgon, middag mina två spöken! Läget är bra hoppas jag

4 kommentarer:

Skånegrabben sa...

Hejsan

Ja ni i Göteborg har också vandalism på bussarna......???

Här i Malmö skjuts det genom rutorna så en dag blir man väl träffad i skallen. Ja vandalismen och klottring kostar oss en massa. Det som är värst är många invånares tystnad....att många av oss går i stan, lever livet och ser eller inte vill se detta elende....acceptera att ha en sådan vardag runt sig.......det är för mig konstigt.

pappa B sa...

Helt galet anser jag. Men...de som aldrig drabbas av detta, de som lever i sina små skyddade verkstäder (villaområden, radhuslängor mm.) de tror att detta inte händer. de åker ju inte kommunalt heller och behöver vänta på en nedklottrad, sönderskjuten buss på en hög av krossade glasrutor.
Men vi är så satans fega i det här landet så det är stor skam. Små kvackande ankor i en ankdamm.

Synnøve. sa...

Det är samma sak här. Tagging, klotter och våld. Knivmord, skottlossning, rån.
Vart ska det sluta?
Hur blev det så här?
Vems är felet?
Sist men inte minst.
Vad kan vi göra åt det?

pappa B sa...

JA du Synnöve man talar ju jordens undergång och jag antar att detta är början på eländet. Fler och fler brott, grövre och grövre, mindre och mindre hänsyn till sina medmänniskor och en ökad respektlörhet föra andra människors identitet poch tillhörigheter. Här verkar det som att den som tar och förstör, bråkar och gör illa, den personen backas upp på alla sätt och vis medan de drabbade först åt sidan för att få plats men nästa offer.
Våldtäkt och mord: Livstids fängelse utan TV och gym. med spa. Ingen strejrätt och 20 kronor om dagen. Tidigaste frigivningsprövning efter 30 år!
Bort med alla korrumperade politiker som kliar rygg. Korrupta poliser och domare det är ett alternativ men förmodliogen kommer det val att bli djungels lag som kommer att råda och den som är djävligast vinner... Kul att du är med igen. Klem