måndag 18 oktober 2010

Vem snackade jag foto med ?

Bosse Lundqvist? Nej det stämmer inte alls.
Svante Johansson, Lillselet? Aha...kan det var ett spöke? Eventuellt
Jag märker att jag har ganska många Porjusbor kvar i hjärnarkivet i alla fall men just nu har några lämnat hyllan...de jäklarna jag behöver få fast, Kan det ha varit Håkan, mitt emot "pangens"?
Per-Åke B, känns inte rätt?
Janne L? Nej han är för ung men vi röjde ihop lite ett tag...
Nej jag ger upp för idag, går och nanar med min lilla kvinna som återvänt från Jönköping. -Har du fångat spöket sa hon och log lite retigt. -Nää svarade jag ärligt, jag är nollad.

En fråga var till spökerna
Har vi varit ute på dans tillsammans? Ja inte alla tre utan spöket och jag, så klart

8 kommentarer:

Anonym sa...

GodMorgon Nej inte vad Jag vet men Du kan ju ha varit på Gamla Skolan samtidigt som Mig. Viumgicks inte på den tiden


Ghost

Anonym sa...

Hej Broder..!
Hur går det för dig i jakten på spökerna..?? Jag kan tänka att det är TILT i skallen på dig med alla antydningar, ledtrådar och annat du fått av dem.
Hur tänker du..? Är det idag boende personer i byn.? Är det f.d.Porjusbor som nu bor på andra platser i landet. Jag har scannat hela min hårddisk (hjärnan) utan att komma på något bättre förslag än dom du redan nämnt.
det ser ut att vara en svår nöt att knäcka.
Din vän BULLIS

pappa B sa...

Hej broder Bullis. HAr gjort en arbetspass på förmiddagen och skall nu över bron till IKEA och införskaffa en hylla till bio-ljus-anläggningen innan kvinnan kreverar av alla mina sladfdar och provisoriska lösningar. Ja du, spökerierna får vänta tills längre fram i kvöll HAde en tanke på John Carlsson med C, men tror inte att det är han, vi lirade inte i samma division liksom. Lennart Sponton, kanske, men det känns inte heller rätt. K-O Westling talade jag med när vi var hemma senast med näää, fast vem vet. HAn kan ju väldigt mycket om byn, så...Fast någon moppeknutte var han inte.Det får nog bli lite fler "riktiga" ledtrådar om jag skall lösa detta. JAg vet att bnär spökena sliter av sig sina lakan cå kommer jag att skratta gott för de är väl jävligt när utan att jag spikat dem..
Vi hörs kompis! Var rädd om dig

Anonym sa...

Tjosan,tjosan på dig !
Äntligen hemma igen i stugvärmen. Någon fisketur blev det inte, istället jobb med att dra upp båten på land innand sjön fryser till. Blir liksom jobbigare då. Jag kan inte avslöja vilken sjö jag har båten i, för då tar Aimokgreven mig direkt. Men det är en liten sjö, där jag även har en liten jaktstuga.
Ser att du fortfarande håller på med dina vilda gissningar om vem i h....te det kan vara som spökar för dig. Har du inte tagit The Ghost heller ?
Någon bild på mig lyckades du inte presentera trots dina två chanser. Så nu får du bara hålla dig till gissningar.
Ser att jag hade fel med vad du hade målat bak på skinnjackan. Men jag viste att det var ett spelkort, men inte vilket. Vem var det som hade ett spader ess då ?

;-)

pappa B sa...

Spader ess. Ingen!

pappa B sa...

Tror inte att det är Conny Eriksson sittandes i Jokkmokk eller Stora Sjöfallen nää, jag fåpr nog kasta in handduken på bägge de här lakansfigurerna.
pappa B

Anonym sa...

Vad Jag kan se så ser Du Mig som en lågodsare nör det gäller spöket

Ghost

Aimogreven sa...

Vad tror du om Nisse.