söndag 17 oktober 2010

..kan inte släppa de här spökerierna....

Fan, är det "Lill-Mikkel" som spökar. Glömmer bort sina syrror för att förvirra mig. Vi träffades i Porjus vid 100-års festen. Kan det verkligen vara så...?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nej det är inte Han dessutom hade Han ingen MC.
Vad åt Du för mat på fallens dag

Ghost

pappa B sa...

Ja vi åt Thai mat jag tror att Kalles fru var inblandad oc då kanske Kalle är inbvlandad. Men...han var för liten för att komma ihåg alla gubbar vi snackat om i början. Olle Sandberg och hans ryska spätta snackade vi med och Olle är ju en lurig rackare så han kan ju har kontakter och har fått information därifrån, ett andrahands spöke med andra ord. Olle själv var bara en kvarting hög när jag åkte moped.... om han ens var född?

Anonym sa...

Nu har du väl snart betat av alla du kan tänka dig i byn. Den här leken är som "fågel-fisk-eller mittemellan". Du har ju bara letat mittemellan kan man säga. Vidga dina vyer lite så har du ju Kronsågen, Luspebryggan, Harsprånget och Västra Strand. Kan ju vara någon som bott i någon av de ställerna också.
Nu får det bli en runda med hunden innan sängdags. Vi ses nog i morgon igen. Om värdet tillåter blir det nog en liten fisketur på sjön med båten.

;-)

pappa B sa...

Jaha..här frågar Ghost och så svarar ;-)nu är ni nog trötta och börjar slappa lite. Snart fångar jag er, en av er i alla fall...Kronsågen, Folke Eriksson Nix..
Luspebryggan P-a Thörnqvist nix
Västra Strand Lasse Walkeapää, bröderna JAnsson nix
HArsprånget...inte en susning
Klia hundaskrället bakom örat och skitfiske på dig i morgon...

Äldsta sa...

Farsan: kolla mina kommentarer längre ner...Jag funderar på han som var med upp hit för flera år sen, då vi käkade palt, vad hette han och var inte han en barndomsvän?

Anonym sa...

Helt fel den enda mat som Jag sett Bees göra är den Han lagt ut på bloggen här.

Ghost

Anonym sa...

Besse skulle det vara