måndag 11 oktober 2010

PANIK i lägret!

Det är hemskt vad man blivit beroende av den tekniska utvecklingen. Nu fick vi datastopp under helgen och då ser man ut som en vilsen punkare med uppspärrade ögon och det korta, men dock hår, ståendes rakt upp på knoppen. Knappandes, svärandes och förvissad om att man skall klara av detta på egen hand. Idag efter 8 kilometer i skogen gav jag upp. Hoppade in och spolade av späcket och ringde Comhem. Först en mycket sympatisk kille som dessvärre inte fick full kontroll på krånglet.
Installerade om bägge skivorna till nätverkspinnarna och testade igen. Tji fick jag!
Ringde igen, satt i kö och lyssnade på alla inställningar,som man kunde utföra utan att besvära supporten. Då kom hon, min lilla pärla, tjejen som jag talat med en gång tidigare. Hennes namn börjar på M. Hon fixade än en gång liv i samtliga burkar hemma hos pappa B och nu har stillheten lagt sig över taket igen. Nej så fan heller. Grannarna kommer klockan 18.00 för att fira "Prinsessan" som fyller 12 i morgon. Jag måste skura toaletterna, hej på en stund.
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Våran son fick fel på bredbandet för någon tid sen, han har datorn, telefon och TV på sitt bredband, allt var dött, han var perplex, vad fan skall man göra nu sa han, ni kan väl kika förbi varje timme och kolla så att jag finns till var hans förslag, vadå beroende. Järnberg

Anonym sa...

P.s Hälsa Prinsessan grattis från Skövde.

Tant Greta i Afrika sa...

Ja du, livet är fullt av gordiska knutar som bara väntar på att bli lösta.

pappa B sa...

Hälsningen framförd från Skövde och tack sändes tillbaka -Vem är Järnberg? Tacka i alla fall var kommentaren.
Vad kul att se tant Greta från Afrika här på bloggen, extra brett leende dök upp i ansiktet. Välkommen tillbaka varje dag.