lördag 9 oktober 2010

Nu är det dags att lyfta när kylan kommer...

Här i huset har vi börjat att snegla mot vinterns ankomst och vårt försvinnande från snö och rusk. En jakt på Internet har tagit sin början då det gäller att hitta och boka billigaste möjliga flygbiljetter. Som allt annat så är det en uppsjö av sajter om detta så det gäller att hitta rätt....Det gjorde vi. Hittade Bokasmart.se, som gjorde det betydligt enklare för oss. ...den här utsikten lär inte många ha fått uppe i luften, men det har jag. Inte på väg till solen och värmen utan på väg att landa under en filminspelning åt försvaret. Andra vägar tar flygbolagen som seglar mot värmenoch tur är väl det. I jakten på att boka biljetter så hittar man myckat annat smått och gott. Nya resmål, kanske? Nja...vi har velat lite hit och dit men bestämt oss för att dra till Egypten och Hurgada i januari. Det är ju så lite exotisk känsla här i Angered, så vi söker upp solen och värmen när köldknäppen i januari sätter in. Hänger ni med?
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såg reportaget om det Egyptiska resmålet i ngn av kvällstidningarna häromdagen, det verkade inte kattskit. 25 C i Januari och ljumma vindar, där kan ni få det riktigt mysigt, blir ni trötta kan ni sätta er på en bänk och titta på kameler, för araber, det har vi ju här hemma som någon sa för ett tag sen. Järnbergarython

pappa B sa...

Helt klockrent. Jag som bara kan halva dykarkonsten, komma ner men inte upp kan ju kränga på mig en cyklop, med en pip som sticker upp ovanför vattnet. Sen kan jag ligga på mage stora delar av semestern. Då slipper jag se både kameler och araber och kan studera bottenslammet bland korallreven i stället. Givetvis på grunt vatten så jag når ner till botten med armarna, ca 70 cm ungefär.