fredag 8 oktober 2010

Så var det hösten, skogen och bilderna...

Ja detta ser jut som en lika gammal kopia som mig själv. Tidigt 40-tal, eller varför inte sent 50-tal och en Instamatic bild. Plastkameran från Kodak som alltid gav dig en bild. Hur det finns det ingen anledning att snacka om, men bilder blev det bara du fick ner knappen!

....den här ser nästan lika ålderstigen ut. Men nu kan man nog tänka sig att den legat framme i ljuset lite för länge.

Aj, aj har har det säkert kommit in ljus i kameran och labbet har försökt så gott de kunnat. Fast i och för sig så är den röda tonen inte alls att förakta och man kan till och med se några gula löv skymta bland de röda..

..och så kom bildbeviset på att taket i det nya Angereds Centrum har en läcka i taket. Plasthinkar och varningsskylt och en bild som ser ut att vara tagen för länge sedan, maskinframkallad och kvarlegad i en skokartong....

Men..så är det inte alls. Samtliga bilder är tagna idag. Med min iPhone4 och med en app som heter Instagram. Den gör att bilderna får en polaroid look eller Instamatic framtoning. Helt suveränt och helkul att jobba med. Kommer säkert att plocka fram fler bilder i den här stilen nästa gång jag är ute på någon pressresa. Nu har det börjat en ny dag igen och jag har inte kommit ner under täcket. Dags att dra sig tillbaka. Sov så gott så hörs vi imorgon.
Skicka en kommentar