söndag 14 november 2010

Nu skall vi fira!!!!

Sahlinskan har kastat in handduken. Vilken dag, nästan lika rolig som Julafton. Men...vem skall man sätta dit istället? Det finns ju inga rättrogna sossar i vårt land längre. Alla kliar ju rygg och vispar runt med sina tungor lite här och där. Dett skall bli mycket spännande att följa det här spelet..

Greven Vilgot von Axelklaff sände en bild .....

För att visa sin klass jämfört med oss rödblodiga så har gubbskrutten samlat ihop alla sina Ambassadörer, nej detfattas faktiskt en men den har han väl förlagt någonstans i ett rus av billigt rödvin. Jojo jag säger som bonden jag -Fint skall det vara sa han när han fick mahognyflis i röven. Nu är det ju så att det är en sak att ha fina rullar hemma i vitrinskåpet och en annan att vara ute och fiska med dem, som sagt. Som synes så har grevskapets ljus börjat anta samma form som grevens fröjdepinne, lite svajjig i toppen....
Nu sticker jag till Liseberg och hämtar hem "Prinsessan" och hennes kompisar...
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kanske skall ge mig in i kamp med dom stora drakarna,vad säger du om det.
Ingvar

pappa B sa...

..det tycker jag vore ett utmärkt drag. Fast jag antar att du får färga om trikåerna i lite skarpare nyans, annars blir du nog inte accepterad. Men jag kan täbnka mig att ge dig e röst i kommun- och kyrovalet.