onsdag 15 december 2010

Brand skapade trafikkaos på 45:an

Det blev en trasslig morgon för de bilister som färdas efter Riksväg 45 mellan Surte och Agnesberg den här onsdagsmorgonen. Vägen är avstängd i bägge riktningarna då det föreligger risk för explosioner i och med den brand i en bilverkstad/däckverkstad som pågår.

Sverige var sekunder och ett rejält skott mot Frankrikes mål från att ha kvalat in till semifinalen i damernas Handbolls-EM uppe i Norge. Duktigt ändå att ge fransyskorna (jättemaffiga negresser både i anfall och försvar)ett så tufft motstånd. Chansen finns dock kvar i kväll då damerna från den Ungerska tajgan måste slås ut, eller i alla fall inte låta vinna. Då gör de svenska handbollsdamerna någonting som inga andra gjort tidigare. De tar sig till en semifinal i ett stort mästerskap. Nu gäller det för Per och "Bagarn" att släppa loss säkerhetsbälterna och med lilla "Bella" i fin form, Boson, Wiel-Fredén och målvakterna i topptrim, så fixar vi detta. På bilden är det Tina Flogman som bryter igenom det tyska försvaret vid EM i Budapest 1994. Lika tuff i dagens uppställning, men kanske har fötterna blivit lite tunga hos den offensive försvararen, en gång i tiden motor hos Sävehof. Nu är hon motor i Toulon (Frankrike) tillsammans med Therese Helgesson.
Nu blir det scanning av bilder ett par timmaer framöver, sitter tajt vid burken. Kanske jag hoppar in här och lägger ut någon gammal goding när de dyker upp, vi får se.

pappa B
Skicka en kommentar