tisdag 14 december 2010

Läkarhuset i Angered ni är toppen!

"Prinsessan" stod på huvdet och skar upp ett djupt och fult sår till vänster om sitt vänstra knä i kväll. Sin vana trogen kollade kvinnan var det var lämpligast att frakta den skadade dottern för ihoplappning av expertis. Oftas brukar vi hamna på Östras akut eller någon annan stans i centrum, med enormaväntetider som resultat.
Den trevliga damen i telefon undrade var vi bodde och när hon fick reda på att vi fanns i Angered så tyckte hon att vi skulle besöka Läkarhuset här uppe. -De har öppet ända till 22.00. Vi har aldrig haft en tanke på att den här mottagningen finns en gång. Lär känna din byggd skulle visst boken heta men jag letade efter "Lär känna din bryggd" så det tror tusan att det inte stod någonting om Läkarhuset i Angered i den.

Mamma och barn åkte ner, kom in fick gå in i ett behandligsrum, såret kollades, tvättades och vips stod en doktor där och enkelt och med ett gott humör skojades det både till med en bedövningsspruta och två snygga korsstygn. På med plåster och vips var saken ur vägen. Max 30 minuter tog detta.?!
Minst fem tinmmar har de suttit nere i stan och väntat på att få en ögonsalva utskriven! Det är en djälva skillnad det. Veckans fång rosor får utan tvekan den trevliga, serviceinriktade och snabba personalen på Läkarhuset i Angered. "Prinsessan" haltade i säng för att hon skulle vara pigg i morgon och stå upp för att visa alla sina polare det operativa ingreppet.

Själv satt jag och blev filmad inför en kommande reklamfilm (om jag nu får rollen vill säga) En casting som det så fint heter. Massor av statister fanns på plats och det vill till om pappa B kommer vimsandes i TV-rutan efter nyår.
Känner av de två dagarnas borrning på isen. Muskler som inte finns, men som plötsligt måste visa sig gör sig gällande och värre lär det väl bli i morgon. Har kört 30 minuter på vår testcykel då det inte är så inbjudande att halka runt på gångvägarna här i Nordost. Köra på testcykeln är förmodligen nyttigare än att inte göra någonting alls, men det är inte samma känsla som att promenera, småjogga utomhus. Kanske man inhandlar ett löpband efter jul så att skinkvalken försvinner eller i bästa fall förminskas en aning?
Skicka en kommentar