måndag 20 december 2010

De var då själva hundan!

DATAKRACH!
Allt gick åt skogen i går. Jag skulle rapportera skidor/skidskytte och handboll till Webbsporten.se och det hela gick åt skogen. Sånt är inte roligt. Nu hoppade eländet igång för fem minuter sen. Telefonen likaså!
Nåväl detta är väl datavärldens återkommande stötesten och man får väl försöka acceptera det även om det suger. Speciellt när man vet att det sitter folk och väntar.
Idag har det varit en 100%-ig julklappshandlardag, kvinnan och jag har kört gatlopp i 8 timmar.
Nu skall jag försöka samla ihop mig och så gäller det att få julpapper på alla klappar utan att trollen ser det. de är så nyfikna att det nästan ryker ur öronen på dem.... Kommer igen innan jag somnar!
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej broder..!
Aj,aj,aj.. Vet i tusan om det inte var bättre förr du..? Fast det tog bara lite längre tid. Då skrev man ner allt på en gammal FULDA eller FACIT med pekfingervalsen. La ner pappret i ett C5 kuvert och slickade igen. Iväg till brevlådan som tömdes nästa dag och så iväg med Postens gula bilar. Nå väl, det kunde ta tre dagar innan mottagaren fick sitt brev, men fram kom det. Och det kostade bara ett porto. Ett datorhaveri tar också tid och är fan så mycket dyrare.
Leta fram din gamla skrivmaskin broder och ta det från början..!

BULLIS

pappa B sa...

Jag brukar ju alltid få mina närmaste antagonister att se rött då jag envetet håller fast i att "det var bättre förr"
Allt väl med gubbn där uppe i Eskilstuna?