söndag 12 december 2010

Man kanske skulle börja lyssna på Åkesson i alla fall?

Nu kanske träbocken Reinfelt får svälja sin idiotiska stolthet och sätta sig ner och lyssna på SD oavsett om han vill eller ej. En del politiker har redan börjat göra det och et vore väl fan om inte stadsministerns skulle göra detta också. Första matchen förlorade han ju då de rödgröna lade huvudet på sned och fick poängseger via SD. Förhoppningsvis är han inte lika blåst i knoppen som Lars Ohly som verkar ha blivit tappad ett flertal gången (med huvudet före) som barn. Börja med att ta hem de svenska killarna från Afgahnistan, vi svenskar har absolut ingenting där att göra. Punkt och slut.
Hur som helst så har nog terroristerna anlänt till Sverige på riktigt. Är det inte inflyttade med färg-TV och bidrag så kom de antagligen sjövägen för SJ och flygtrafiken är ju lite förslappade i detta snöiga läge. När smäller det i Göteborg? Det är frågan, sedan står Malmö på tur (fast där har det ju smällt och brunnit frenetiskt under de senaste tre åren). Den enda plats om jag tor går fri om det skulle hetta till ordentlig är Kåbdalis, Murjek och eventuellt Glommersträsk. Resten av landets små fästen skall nog vara Beredda med både sprängmattor och brandsläckare. I synnerhet Kiruna som redan har en liten kolloni med påskakärringar och en underminerad stadskärna som vi en krqaftig nysning skulle göra att hela staden försvann 925 meter ner i urberget (innan man hinner flytta den).

Heja Ekholm och Jönsson, ni gjorde min dag! Zidek får en bamsekram hon med och Bergman med. Hans stafettinsats var stark och visar att det kan lyckas även individuellt bara han siktar rätt. Både han och Ferry verkar ju fått lite bättre fart på skaten i spåret. Glädjande för den här ålderstigne stofilen.

pappa B
Skicka en kommentar