måndag 13 december 2010

Pimpelpremiär på Surtesjön för pappa B

...om resultatet blir som på bilden det återstår att se. Förmodligen blir det så att man får smyga förbi de uppgångar där katterna brukar finnas i stället? -Får du ingen fisk så vet du vad som gäller, sa min pappa när jag var liten, då får du visa snoppen för katten. Tack och lov fanns det inte så många katter i Porjus att man behövde plocka fram den lilla pinnen varje gång man var ute och fiskade. Den här bilden tog en skidåkare som var ute på Surtesjön och tränade inför Vasaloppet i våras. Stiligt eller hur?
Det blev en strålande Sverigedag idrottsligt sett under helgen. Det enda negativa var att de blågula grabbarna åkte på storstryk mot Finland i innebandyn. Sveriges handbollsdamer däremot chockade hela handbolls-Europa genom att piska upp storfavoriterna Norge med 24-19. Samtliga spelare i det svenska laget fick 4 fyrar av GP:s duktiga reporter Carina Olofsson. På bilder ser vi Isabella "Bella" Gulldén göra sig klar för en straff. Plats, ICA-cupsfinalen 2004.Igår styrde hon det svenska landslaget till en skrällseger i matchen mot Norge i Lillehammer.
Jönssons grabb vann storstilat i Davos och plockade på sig fler poäng i världscupen. Den storkäftade Haugstad kom inte ens till finalen. Återigen slår ett gammalt ordspråk till -Den som gapar efter mycket, mister ofta hela stycket".
Lilla fru Ekholm höll bössan still och sköt till sig årets första världscupseger i skidskyttet. "Tant Zidek" blåste in på en fin femte plats. Jubel i skinnsoffan
Nu är nästan alla trollen utposterade, bara "Prinsessan" kvar som har sovmorgon, sen bär det iväg upp till sjön. Pirkar och spön nerpackade, kaffeflaskan fylld och idag ligger det tre färska lussekatter i plastpåsen. Vilken lycka att sitta ute på isen och inmundiga lusskaffe. Bild kommer i eftermiddag.

pappa B
Skicka en kommentar