söndag 12 december 2010

Stänger av Genemark & Ulfbåge idag, kollar Eurosport istället

Nu vill jag inte sitta och reta upp mig på gubbarna hos SVT. De missar, svammlar och stryker medhårs så dammet ryker ur TV-rutan. När kommentatorgrannarna från Norge och Finland berättar vad som verkligen händer då sitter de här två tomteegubbarna och förklarar att en 45 plats verkligen är ett lyft framåt. Jovisst om grabben fråga aldrig varit bland de 60 första tidgare (efter fem år i landslaget) så är det givetvis ett lyft. Ett sjuhelvetes lyft skulle man behöva säga. Nej då inte ens tränarna ser verkligheten på plats utan gnager på med "the same procedure as last year" så borde väl i alla fall de som sitter mitt i smeten och rapportera till tittarna vara realister. Svensk skidskytte är Ferry, Bergman, Zidek och Ekholm, resten är skit! Förhoppningsvis kommer Strömstedt om hon fortsätter, att slå sig in i den gruppen. Efter dem är det tomt, totalt tomt. I alla fall finns det inget som säger något annat.

En misslyckad självmordsbombare gick till väders i Stockholm! Man kan ju inte bli mer än nybörare inom den här grenen, man får förmodligen bara en chans att testa. Den här snubben han inte in i någon folksamling utan blåste iväg sig på tok för tidigt. En lyckosam miss tack och lov! Är detta första steget för terrorattacker i Sverige? På allvar.

Sprint för längdåkarna blir roligt. Att åter igen få se den kraftfulla Britta Norgren-Johansson svansa iväg med eld i röven. Fast idag tar både tjejerna och killara många världscup poäng, inte Britta givetvis utan lilla Falken kommer att flyga högt. Jönsson & Richardsson likaså.
Nu fixar jag lite mys framför dumburken och sätter mig tillrätta. Först blir det utförsåkning med stora svenska damframgångar. Heja Norge!!!!

pappa B
Skicka en kommentar