lördag 11 december 2010

Överlevarna - i en förunderlig värld!

den har har gnagt på sin sista fläskbit i alla fall. Men med tanken på att det finns biljoner kusiner kvar runt om i världen så är det föga imponerande att ta en mus i fällan. Finurliga, smarta små kräk är de i alla fall och jag förstår inte folk som kan ha stora ökenråttor som tamdjur. Men smaken är ju som baken, delad, så det är väl bara att leva vidare. Tänkte att jag skulle ge några av damerna lite mardrömmari natt. De kan ju inte hålla på att drömma om mig varenda dag så lessnar de ju till slut. Sov gott på er nu och hör ni något som skrapar under sängen eller i garderoben så är det säkert en liten mus...
pappa B

PS; Smyg upp och kolla, jag hör ju tassandet ända hit ner till Göteborg!

3 kommentarer:

Skånegrabben sa...

Hej

Ja möss och råttor är verkligen märkliga djur. Har hört att OM man lägger ut rått gift och råttorna kommer så känner dom att det är något konstigt. Då skickar "ledaren" fram en råtta för och äta......för att se om det är farligt. Ja inte vet jag men gör dom så är dom riktigt smarta.

pappa B sa...

JA det stämmer, ofta är det den av medlemmarn i "familjen" som är halvkrassligt skick. MAn offrar inte de friskaste och starkaste råttorna. Smart djur och skulle de får för sig att kliva upp ur underjorden så tog de nog över hela vårt samhälle.

Prinsessanadia sa...

Jag förstår inte heller folk som har spindlar, ödlor, ormar, skorpioner och divers andra äckliga djur som sällskapsdjur. Jag menar, hur mycket sällskap kan de ge, egentligen? Ingen sätter väl sig och kryper upp i soffan med en skorpion i knät? Konstiga människor! Tacka vet jag katter och hundar. Riktiga sällskapsdjur.