torsdag 2 december 2010

Pulkasnören och kastad BH!

Den lille pojken och hans påkörda mamma fick vänta ute i kylan i 55 minuter innan ambulansen kom? Detta är solklart "vållande till annans död" liksom den idiot som körde på mamman och barnvagnen med den lilla grabben i. Den lilla pojken avled av de skador han fått. Blir man så bländad att man inte ser så stannar man, direkt. Nej då, han fortsatte upp på trottoaren och kvaddade mamman och barnvagnen. Varför kom inte ambulansen? Hade man kunnat frakta de två skadade men en vanlig bil till sjukhuset? Detta hände centralt inte långt ute i obygden! Förfärligt hur som helst och en sjutusandes örfil åt hela systemet som inte fungerar i den här stan. Detta är ju inte den första indicien då det gäller ambulanser, det har avlidit folk tidigare också. Åtgärder? Inte ett skit verkar det som.

Minus 12 grader, snön knarrar under skosulorna och pulkorna står fastfrusna utanför dörren. Jag tog spårvagnen ner till stan för att betala in sista slanten till vårt kommande äventyr i Egypten i januari. Allt gick sakta, på banken och i stan. Men inte den invandrare som körde 4:ans spårvagn den här dagen. Förmodligen kom han direkt från något kamelrace i Djerba. Full fart och så tvärnitar vi, nytt tryck på spaken och så full sula tills 20 meter från perongen, tvärnit igen. Däremellan hoppade vi fram som kåta kaniner en ljummen vårdag. Fick i alla fall uträtta mitt ärende och åkte hem till buschen igen. Den här gången, på hemvägen var den en liten glad blondin som körde. Mjukt och fint landade vi uppe i Angered. Så skall det gå till. Jag älskar blondiner! Svart- röd-, brun- och gråhåriga också, bara så ni vet.
På vägen hem upptäckte jag att det låg en BH modell E på gångstigen. Tänkte först att det var min norske granne Pia som tappat den men insåg ganska snabbt (utan att ha sett hennes tuttar) att detta var nog till en madame med betydligt större mejeriförråd. Nåväl, visst var det på 70-talet som kvinnorna slängde BH:n? Tycker nog att det är aningen fel årstid för att sela av just nu....
pappa B

"Den börda är alltid lätt som vilar på andras axlar"
Skicka en kommentar