torsdag 2 december 2010

Tummen ner för Sverige i skidskyttet...

-Det var roligt för pôjkara, sa Mikael Löfqvist, värmlänningen som tränar det norska landslaget Detta efter att hans åkare kommit etta, två och fyra (junioren Böe) och kört skiten av alla de andra nationerna.
-Det var ett ganska bra lopp, det blir godkänt av Bergman, säger Kalle Genemark , kommentator hos SVT. Detta efter att Bergman blivit bäste svensk med en 13:e plats. För oss svenskar spelar det ingen roll hur dåligt vårt landslag åker eller skjuter. Huvudsaken är att de kommer i mål. Ställa krav det får man inte för då kan de börjar gråta. Ferry är bra och hade hans skjutning fungerat iudag så hade han förmodligen varit i topp tre. Han hade den sjätte bästa åktiden och med fyra minuters tillägg är det svårt att rå på det övriga fältet. Med andra ord är det Bergman och Ferry man skall satsa på. de andra pojkarna kan syssla med något annan än skidskytte, bridge till exempel. Satsa mer på dessa två + fruarna Zidek och Ekholm i stället. Även en dumstrut som jag, fattar ju att det är totalt meningslöst då man vid en juniortävling i Sverige mönstrar 10 juniorgrabbar och Norge plockar fram 100 grabbar? Till och med Kina poch Japan här bättre återväxt bland skidskyttarna. Vi svenskar är på tok för lata, vi vill bara tjäna pengar åka med på mästerskap.
Så ja nu har jag blåst ut lite ånga, vänder mig upp emot Kungälv och vrålar GRATTIS NORGE! från balkongen. Vi syns i morgon....

pappa B
Skicka en kommentar